Компанията Samsung Electronics представи обновената версия на лаптопа-трансформър Notebook 7

...
Компанията Samsung Electronics представи обновената версия на лаптопа-трансформър Notebook 7
Коментари Харесай

Samsung Notebook 7 Spin: лаптоп трансформър с процесори Intel Kaby Lake-R

Компанията Samsung Electronics показа обновената версия на лаптопа-трансформър Notebook 7 Spin, който може да бъде употребен както като преносим компютър, по този начин и като таблет.
Портативният компютър е оборудван с 13,3-инчов сензорен IPS екран с резолюция 1920х1080 пиксела и се базира на четириядрения процесор Intel Core i5 от семейството Kaby Lake Refresh. Лаптопът-таблет Samsung Notebook 7 Spin разполага с 8 GB оперативна памет и 256 GB флаш-диск. Графиката се обезпечава от вградения в процесора графичен ускорител UHD Graphics 620. Не се оповестява кои тъкмо ще бъдат останалите процесори.



Корпусът на преносимия компютър е изработен от лека железна сплав, габаритните размери са 315,8 x 215,4 x 18,5 милиметра при тегло към 1,5 кг. Използват се специфични шарнири, които дават опция за завъртане на горния похлупак на 360 градуса. Конфигурацията на трансформъра включва още скенер за пръстови отпечатъци, USB-C, USB 3.0 и USB 2.0 портове, HDMI видеоизход, общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо и акумулаторна батерия с потенциал 43 Wh.



Продажбите на лаптопа-трансформър Samsung Notebook 7 Spin модел 2018 година са оповестени за края на това тримесечие. По предварителни данни, цената на базовата версия е почти $800.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР