Компанията Samsung Electronics, която ще отбележи десетилетие на пазара през

...
Компанията Samsung Electronics, която ще отбележи десетилетие на пазара през
Коментари Харесай

Пазеният в тайна смартфон Galaxy S на Samsung е с 5G и 6 камери

Компанията Samsung Electronics, която ще означи десетилетие на пазара през идната година, възнамерява изцяло възобновяване на своите телефони, написа The Wall Street Journal. Промените включват 5G мрежа, по-големи екрани и повече камери.

Подобно на съперника си Apple, южнокорейската компания търси метод да реши казуса със спада на продажбите, като напълно реновира своите артикули.

Най-големият производител на телефони ще предложи три разновидността за флагмана Galaxy S10 с размери от 5,8 до 6,4 инча, за разлика от предходните две години, когато телефоните се предлагаха единствено в два размера. Дебютът им е плануван за февруари.

Запознати лица издадоха вътрешна информация, че с изключение на трите разновидността на флагмана, Samsung ще произведат и четвърти, който ще с е 5G благоприятни условия и с кодовото име " Beyond X ". Първите 3 ще бъдат в продажба напролет в Съединени американски щати и Южна Корея.

Периодът обаче от няколко години, в които продажбите на телефони, считани за най-сериозния доход на компанията, вървяха надолу, докара до потребността от нов хитов артикул.

Един на всеки 5 доставени телефона в международен мащаб е на корейския производител. Въпреки това, през миналата година продажбите на смарт телефони на марката са спаднали. Обновяването на телефоните на компанията има за цел да накара потребителите да оставят устройствата, които употребяват от няколко години и да изберат новите оферти с повече екстри и по-високи цени.

Глобалните доставки на смарт телефони са спаднали с 8% по отношение на същото тримесечие на миналата година, което завършва на 30-ти септември. То е четвъртото следващо тримесечие на спад за цялата промишленост. Причината, съгласно Strategy Analytics, e, че потребителите употребяват своите телефони по-дълго без да ги сменят. Доставките на Samsung са намалели даже повече от междинните за бранша, отбелязвайки спад от 13 %.

През последните седмици и Apple понижи броя на поръчките за произвеждане на всичките си iPhone-и, които показа през септември.

Samsung възнамерява събитие в средата на февруари, когато ще даде информация най-малко за новия 5G Galaxy S. Датата, на която моделът ще бъде в продажба, би трябвало да се съгласува с мобилните оператори. Веднага щом те могат да поддържат 5G мрежа, телефоните ще бъдат налични за потребителите. Очаква се моделът да бъде с екран с размер 6,7 инча, 2 камери от предната страна и 4 на задния панел

От корейския производител водят договаряния с мобилните оператори Verizon Communications Inc., AT&T Inc. и T-Mobile US Inc. Все още обаче страните не могат да реализират консенсус.

Заради 5G мрежата Samsung се надяват да изпреварят главния си съперник Apple, за който прогнозите са, че няма да има устройство с 5G преди 2020 година.

Трите разновидността на модела Galaxy S 10 се чакат по-рано на пазара от усъвършенствания 5G флагман. Те са с кодови имена " Beyond 0 ", " Beyond 1 " и " Beyond 2 ".

Една от най-атрактивните функционалности " безжично зареждане " на Samsung се чака да бъде включена в тези модели. Тя ще разрешава един телефон да зарежда различен единствено с докосване на двете устройства. По-рано тази година стана ясно, че компанията към този момент създаде първия си смарт телефон със сгъваем екран. Плановете са през 2019 година той да бъде наличен за клиентите.

Според анализатори обаче, корейският производител ще се изправи пред още провокации даже когато започва продажбата на новаторските си модели. Това се дължи на икономическата неустановеност, провокирана от международните търговски трусове. /money,bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР