Компанията Samsung Electronics допълни асортимента на своите фирмени лаптопи с

...
Компанията Samsung Electronics допълни асортимента на своите фирмени лаптопи с
Коментари Харесай

Samsung Electronics представи лаптопите Notebook 9

Компанията Samsung Electronics добави асортимента на своите фирмени преносими компютри с новите модели Samsung Notebook 9, продажбите на които са оповестени за 2018 година. Очаква се появяването на 13,3-инчов модел с тегло 995 грама и 15-инчов с тегло 1250 грама.
Новите преносими компютри употребяват процесорите Intel Core i7 от осмо потомство и имат до 16 GB оперативна памет и до 1 TB NVMe флаш дискове. 15-инчовият модел може да бъде оборудван с видеокартата NVIDIA MX150 2 GB буферна GDDR5 памет.



Захранването се реализира от 6-клетъчна батерия с потенциал 75 Wh, корпусът на мобилните устройства е изработен от лека магнезиева сплав с име Metal12. Дисплеите са направени посредством RealViewDisplay технологията и имат 1080р резолюция, оптималната бляскавост 500 кандела на квадратен метър и 95% обсег на цветовото пространство sRGB.



Производителят предлага и 13,3-инчовия модел Samsung Notebook 9 Pen , комплектуван със стилуса S Pen от мобилното устройство Galaxy Note, поддържан от екрана на този преносим компютър. Използва се 39 Wh батерия, а екранът може да се завърта на 360 градуса, като по този метод преносимият компютър може да се употребява като таблет.

Сред останалите механически характерности можем да отбележим клавиатурата с подсветка, скенера за пръстови отпечатъци и двата стерео представителя с мощ по 1,5 W. Продажбите ще започват при започване на 2018 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР