Компанията Rezvani, позиционирана в САЩ и създадена от ирански емигранти,

...
Компанията Rezvani, позиционирана в САЩ и създадена от ирански емигранти,
Коментари Харесай

Ясна е цената на военния джип за цивилни

Компанията Rezvani, позиционирана в Съединени американски щати и основана от ирански емигранти, сподели един свръхбрутален всъдеход. Името му е Rezvani Tank. Двигателят е 6.4-литров V8 Hemi, а мощността му надвишава 500 конски сили.



Агрегатът работи взаимно с осемстепенна автоматизирана трансмисия. Въпреки относително компактните габарити, основателите му са на мнение, че визията на Rezvani Tank е по-брутална и от тази на Hummer и G-Klasse.



Бруталният всъдеход е изцяло подготвен, а пилотната партида ще бъде доставена на клиентите още до края на тази година. Сега стана ясна и цената. Базовата версия ще се продава за $178 000, само че топ осъществяването, наблъскано с всички екстри ще коства $305 000.



Сред вариантите интерес съставлява бронирането на автомобила по стандарта В4 за $45 000 или пък B7 бронировка за $97 000. Като цяло, мнението на експертите е, че за сходен ексцентричен всъдеход цената е много висока. От всъдеходите от сходен вид обаче, свръхкичозният Dartz Black Alligator е по-скъп.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР