Компанията разработила чатбота с изкуствен интелект ChatGPT ще започне да

...
Компанията разработила чатбота с изкуствен интелект ChatGPT ще започне да
Коментари Харесай

Ще плащат до $20 000 на потребители да докладват за уязвимости в ChatGPT

Компанията създала чатбота с изкуствен интелект ChatGPT ще стартира да заплаща до 20 000 $ на всеки, който ѝ помогне да открие неточности в своите системи за изкуствен интелект.

В обява в блога си във вторник компанията написа, че е въвела стратегия за заплащане за неточности, посредством която хората могат да оповестяват за недостатъци, неточности или проблеми със сигурността, които са разкрили, до момента в който са употребявали нейните артикули за изкуствен интелект. Такива стратегии са постоянно срещани в софтуерната промишленост, а OpenAI съобщи, че ще си партнира с платформата, която изплаща пари за намиране на неточности Bugcrowd Inc.

Компанията ще изплаща парични хонорари според от размера на откритите неточности, като те варират от 200 $ за това, което тя назовава " открития с ниска степен на заплаха ", до 20 000 $ за " изключителни открития ".

Компанията съобщи, че частично вкарва програмата, тъй като има вяра, че " прозрачността и съдействието " са основни за намирането на уязвимости в нейните технологии.

" Тази самодейност е основна част от нашия ангажимент за създаване на безвреден и модернизиран изкуствен интелект ", се споделя в обява в блога, написана от Матю Найт, началник на отдела за сигурност на OpenAI. " Тъй като сътворяваме технологии и услуги, които са сигурни, надеждни и заслужават доверие, бихме желали да получим вашата помощ. "
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР