Компанията пусна заедно с Fujitsu интегрирана система за SAP средиNetApp

...
Компанията пусна заедно с Fujitsu интегрирана система за SAP средиNetApp
Коментари Харесай

NetApp отново е лидер в SSD масивите

Компанията пусна дружно с Fujitsu интегрирана система за SAP среди

NetApp разрешава на организациите да употребяват една платформа, с цел да ръководят данни в разнообразни инфраструктури – облак, център за данни или „ едж “

За трета поредна година NetApp бе посочена като водач в „ магическия квадрант “ на Gartner за SSD масиви за предпазване на данни. Същевременно, сторидж компанията пусна дружно с Fujitsu интегрирана система с последните флаш технологии за работа в SAP среди.

NetApp е отличена за своите „ качества да осъществя “ и „ цялостна визия “, като компанията даже усъвършенства представянето си от предходната година. Gartner акцентира няколко мощни страни на флаш решенията на NetApp:

Само няколко месеца откакто показаха взаимното си интегрирано решение NFLEX Converged Infrastructure, през днешния ден Fujitsu и NetApp оповестиха специфичната версия NFLEX за SAP среди . Двете компании дружно развиха решението, което употребява флаш технологиите на NetApp, и го усъвършенстваха за ръководство на SAP приложения – от SAP Business Suite до SAP S/4HANA и SAP BW/4HANA в Windows и Linux.

NFLEX е изцяло скалируемо решение за дребни и междинни организации. Версията за SAP може да бъде стартирана единствено за един ден и по този метод доста да облекчи въвеждането и ръководството на SAP в организациите.

Системата употребява изцяло интегриран набор от одобрени и тествани технологии и решения за предпазване и ръководство на инфраструктурата от двете компании, само че предлагани с единно следпродажно обслужване и поддръжка.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР