Компанията пуска на пазара малки опаковки „Лютеница Първомай“ за бързо

...
Компанията пуска на пазара малки опаковки „Лютеница Първомай“ за бързо
Коментари Харесай

„Булконс Първомай“ ООД инвестира 5 млн. лв. в модернизиране на производството


Компанията пуска на пазара дребни опаковки „ Лютеница Първомай “ за бързо хранене

Българската компания „ Булконс Първомай “ ООД влага 5 млн. лева в модернизиране на индустриалния развой за лютеница в предприятието си в град Първомай. Средствата са лични и европейско съфинансиране по Програмата за развиване на селските региони. Обновени са изцяло цеховете и са закупени напълно нови машини. Новост е съоръжение за произвеждане на дребни кутийки с лютеница „ Първомай “ за бързо хранене.

Новите опаковки от 70 и 125 гр. към този момент са пуснати в комерсиалната мрежа. Великолепният усет на българската лютеница е пренесен от стъкления буркан в по-лека и по-удобна опаковка, за облекчение на тези които желаят да хапнат вкусна филийка с лютеница на закуска в къщи, в офиса или на фамилен пикник. Продуктът е както постоянно е без консерванти, без оцветители, без стабилизатори, без ГМО. Лекотата и удобството на лютеницата в кутийка дава преимуществото на потребителите да се любуват на традициония усет на лютеницата на всички места и когато и да е.

Лютеница "Първомай " се създава само от български първични материали. Подбират се най-качествените и добре узрели български зеленчуци и се подготвят по този начин, както са го правели тези, от които сме наследили истинските предписания. Съставките на всяко бурканче „ Лютеница Първомай “ и Сосове „ Първомай “ минават за преправка на поточни линии в три индустриални пространства с обща повърхност от 82 000 кв. м. Всяка година „ Булконс Първомай “ ООД изкупува хиляди тонове пресни български зеленчуци от производители в страната. Технологията на произвеждане разрешава за предпазване на доматените и пиперкови пюрета като единични концентрати в специфични съдове. Така се резервира истинският, несравним усет и цвят на артикули "Първомай ". Те се изваряват постепенно при непрестанно безредие до постигане на мечтаната консистенция, позната на генерации българи. Добавят се пресни подправки, доставяни от локални производители, с цел да се резервира обичайният мирис и чувство за българското. След това се дозира в буркани, наложително стерилизиране, пакетиране и снабдяване до комерсиалната мрежа.

„ Булконс Първомай “ създава още доматени сосове, печени белени чушки, апетитка, пиперкова разядка, пинджур, айвар и други Компанията работи с необятна гама от задгранични клиенти, разработвайки специфични рецептури за другите пазари – както под лична, по този начин и под непозната марка. Основните експортни пазари на компанията са Канада, Англия, Съединени американски щати, Германия, Русия и други

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР