Компанията представя визия с четири измерения на IFA 2023 в

...
Компанията представя визия с четири измерения на IFA 2023 в
Коментари Харесай

Panasonic: Търсим баланс между благосъстояние и устойчивост

Компанията показва визия с четири измерения на IFA 2023 в Берлин

“Нашата цел е да реализираме баланс сред самостоятелното богатство и световната резистентност ”, споделя Масахиро Шинада, основен изпълнителен шеф на Panasonic
(снимка: Panasonic)

Ориентиран към потребителите холистичен метод и визия за по-устойчиво бъдеще ще показва Panasonic с голям брой новаторски артикули на идното ревю IFA 2023. Японската компания ще взе участие в Берлин с необятна гама потребителски артикули – от тв приемници до домашна аудиовизуална техника, дребни кухненски уреди, персонална грижа, цифрови изображения и умна връзка. 

“Нашата цел е да реализираме баланс сред самостоятелното богатство и световната резистентност и работим интензивно, с цел да осъществяваме тази визия, ” съобщи на вирутална конференция Масаширо Шинада, основен изпълнителен шеф на Panasonic Corporation.

На IFA 2023, което ще се организира от 1 до 5 септември в Берлин, компанията ще се концентрира върху корпоративната си визия “Цялостно благоденствие ” с четири измерения:

Представители на Panasonic подчертаха, че компанията работи интензивно върху решения, свързани с понижаване на CO2 и в сходство с правилата на кръговата стопанска система.

По-конкретно, Panasonic подхваща стъпки, които водят до преосмисляне на философията на продуктовия дизайн и дават приоритет на по-дългите витални цикли на продуктите – да вземем за пример, посредством потребление на модулни структури за по-лесно поправяне или консолидиране на IoT за планирано разкриване на неизправности, както и посредством по-достъпни предложения за възобновяване и абонаментни модели. Освен това компанията сполучливо декарбонизира своите към 250 заводи.

В същото време Panasonic уголемява производството на термопомпи в Европа. За да укрепи в допълнение този бизнес, до 2025 година компанията ще влага над 300 милиона евро в научноизследователска и развойна активност, произвеждане, продажби и маркетинг.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР