Компанията Praga- една от малкото в световен мащаб, която може

...
Компанията Praga- една от малкото в световен мащаб, която може
Коментари Харесай

Praga Bohema : Един ексклузивен суперспортист от леката категория

Компанията Praga- една от дребното в международен мащаб, която може да се похвали с учредяване преди повече от 100 години, разкри детайлности за напълно новото си пазарно предложение Bohema.

Praga Bohema може да се похвали с две изключителни преимущества, с изключение на впечатляващото си аеродинамично купе. Моделът е извънредно лек- предстоящо тегло от под 1000 кг, изключително като се има поради, че е двуместен, като в интериора му могат да намерят място двама възрастни с височина от до 2 метра, и това, че за задвижване се употребява доработена версия на емблематичният шестцилиндров мотор на Годзила (Nissan GT-R) с оптималната мощ от към 700 конски сили и оптимален въртящ миг от 725 Нм.

Въпреки че наподобява като футуристичен спортен автомобил, карбоновата Praga Bohema, която е оценена на 1.28 млн евро, има цялостното право да се движи свободно по международните пътища.

От компанията споделят, че производството на автомобила е планувано да стартира през втората половина на идната година, а за цялата 2023 да бъдат съединени единствено 10 негови представителя. Годишното произвеждане на Bohema няма да надвишава 20 екземпляра през идващите четири години.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР