Компанията подкрепя волейболния клуб вече 25 години и по всичко

...
Компанията подкрепя волейболния клуб вече 25 години и по всичко
Коментари Харесай

ЛУКОЙЛ и волейболен клуб Нефтохимик-2010 заедно и в новия сезон

Компанията поддържа волейболния клуб към този момент 25 години и по всичко проличава, че ще продължи да го прави

Председателят на Управителния съвет на „ ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас “ АД Евгений Маняхин и президентът на волейболен клуб „ Нефтохимик-2010 “ Огнян Томов подписаха нов контракт за сезон 2024/2025. ЛУКОЙЛ поддържа волейболния клуб към този момент 25 години, през цялото време на активността му в България, а с този нов контракт компанията удостоверява дейното си присъединяване в развиването на спорта и популяризирането на здравословния метод на живот в локалната общественост.

В знак на признателност за партньорството, волейболистите на „ Нефтохимик-2010 “ показаха своя клубен тим на ръководителя на УС на предприятието и изиграха другарска среща с феновете волейболисти от тима на рафинерията.

Волейболистите на клуб „ Нефтохимик-2010 “ и техните треньори посетиха музея на територията на предприятието и се срещнаха с богатата история и достиженията на една от най-високотехнологичните петролни рафинерии в Европа.

„ Гордеем се с това партньорство и сме удовлетворени, че можем да подкрепим един от водещите волейболни клубове в страната. Това обичайно съдействие е израз на нашата дълготрайна тактика за обществена отговорност, развиване на спорта и поощряване на здравословния метод на живот “, сподели ръководителят на УС на " ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас " АД Евгений Маняхин.

Президентът на “Нефтохимик-2010 ” също изрази удовлетворение от продължаването на сполучливото съдействие с компанията: „ ЛУКОЙЛ е наш правилен сътрудник и неговата поддръжка е основна за развиването и триумфа на нашия клуб. Уверен съм, че взаимната ни работа ще докара до още по-големи триумфи на игрището и ще затвърди позицията на клуба като водач в българския волейбол.

Благодарни сме за опцията да разгледаме от близко внушителния индустриален комплекс на „ ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас “ – това е специфичен миг за целия екип. ”
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР