Компанията Palit Microsystems и принадлежащия към нея бранд Gainward обявиха

...
Компанията Palit Microsystems и принадлежащия към нея бранд Gainward обявиха
Коментари Харесай

Palit и Gainward представиха своите версии на видеокартите GeForce RTX 4080 Super, RTX 4070 Ti Super и RTX 4070 Super

Компанията Palit Microsystems и принадлежащия към нея бранд Gainward оповестиха своите версии на видеокартите GeForce RTX 4080 Super, RTX 4070 Ti Super и RTX 4070 Super. Palit също ще пусне нови видео карти, само че под личните си серии Dual, JetStream и Gaming Pro. На собствен ред Gainward се готви да показа нови артикули във версиите Panther, Ghost, Phoenix (GS) и Phantom.

Palit ще пусне GeForce RTX 4070 Super във версиите Dual и JetStream. Моделът Dual се характеризира с охладителна система с два огромни вентилатора с диаметър 95 mm всеки. Видеокартите от двете серии са оборудвани с RGB-подсветка. За притежателите на дуал моделите е планувана програмата „ Author “, която ви разрешава да персонализирате външния тип на графичната карта, като изтеглите 3D-файлове от уеб страницата на Palit и прикачите напечатани на 3D-принтер допълнения към охлаждащия кожух, без това да анулира гаранцията.

Серията Palit JetStream предлага по-сдържан дизайн на охладителната система без RGB-осветление, която включва три вентилатора. Производителят отбелязва, че видеокартите от серията JetStream са насочени към продуктивността и са предопределени за геймърите и основателите на наличие. Допълнителна специфичност на видеокартите Palit JetStream е технологията 0 dB — вентилаторите на охладителната система не се въртят, в случай че няма съществено натоварване на графичната подсистема. Видеокартите Palit GeForce RTX 4070 Super ще бъдат налични на 17 януари.

Palit ще предложи GeForce RTX 4070 Ti Super във версии JetStream, GamingPro и GamingPro White. Моделът GamingPro съчетава в себе си металически черни и сребристосиви цветове с ARGB осветяване и технологията One Two Sync, което улеснява синхронизирането на осветлението на вашите карти с подсветката на останалите систематични съставни елементи благодарение на един кабел.

Видеокартите Palit GamingPro са оборудвани с ефикасна охладителна система с три вентилатора Gale Hunter и усъвършенствани аеродинамични характерности. Подобно на моделите Dual, графичните карти GamingPro са проектирани с акцент върху характерността и поддържат функционалността Author, давайки на потребителите опцията да персонализират дизайна на своята геймърска система. Моделите Palit GeForce RTX 4070 Ti Super ще бъдат налични на 24 януари.

Palit ще пусне GeForce RTX 4080 Super във версии JetStream и GamingPro. Те ще се появят в продажба от 31 януари. Производителят разяснява, че всички показани модели ще се създават във версии както със, по този начин и без спомагателен заводски овърклок.

В рамките на серията Ghost, компанията Gainward ще пусне видеокартата GeForce RTX 4070 Super. Графичният ускорител ще се предлага със или без спомагателен заводски овърклок. Серията Ghost се характеризира със въздържан дизайн на охладителната система без обилие от RGB-осветление. Той участва единствено на страничната повърхнина на корпуса. Самата охладителна система включва два огромни вентилатора с диаметър 95 мм.

Като част от серията Panther, компанията ще пусне GeForce RTX 4080 Super, RTX 4070 Ti Super и RTX 4070 Super. Във фирмената версия Panther, картите са оборудвани с огромна и ефикасна охладителна система с три вентилатора Cyclone Fan. Кожухът на охладителната система на видеокартата Panther е декориран с геометрични рисунки и тънки линии, които прибавят нотка динамичност в тъмнината. Строгият дизайн на тези видеокарти се съчетава с всевъзможен монтаж, отбелязва производителят. Всички карти от серията Panther ще оферират опционален заводски овърклок на GPU.

Компанията ще пусне и трите показани видеокарти от серията Phoenix (GS). Серията Phoenix (GS) е оборудвана с ARGB-осветление, което може да се синхронизира с ARGB-подсветката на останалите компютърни съставни елементи благодарение на един кабел. Охлаждащите системи за видеокартите Phoenix (GS) употребяват три вентилатора Cyclone Fan, радиатори с ъглова форма на пластината и композитни топлопроводими тръби.

В рамките на флагманската серия Phantom, производителят ще пусне и GeForce RTX 4070 Ti Super. Картата е снабдена с ARGB-подсветка на страничната повърхнина на корпуса на охладителната система. Този модел може да се похвали с усъвършенствана, основана на Cyclone Fans, система за изстудяване, комбинирана с нагревател и ъглова форма на пластината, както и композитни топлинни тръби.

GeForce RTX 4070 Super на Gainward ще бъде пуснат в продажба от 17 януари, версиите на RTX 4070 Ti Super ще се появят по магазините на 24 януари, а флагманът RTX 4080 Super ще излезе на 31 януари.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР