Компанията OpenAI добави нови настройки към интерфейса на чат-бота ChatGPT,

...
Компанията OpenAI добави нови настройки към интерфейса на чат-бота ChatGPT,
Коментари Харесай

OpenAI добавя нови възможности за настройка на ChatGPT и обяви предстоящото представяне на бизнес-версия на бота

Компанията OpenAI добави нови настройки към интерфейса на чат-бота ChatGPT, които ще разрешат на потребителите да изтриват историята на чатовете и ще обезпечат по-удобен метод за експортиране на данните. Стартъпът също по този начин разгласи проектите си за стартиране на бизнес-версия на услугата ChatGPT Business, която ще бъде показана през идващите месеци.

Според Silicon Angle, през днешния ден чат-ботът работи въз основата на относително неотдавна показания огромен езиков модел GPT-4. Според наличните данни, аудиторията на услугата е надхвърлила 100 милиона консуматори.

По подразбиране ChatGPT съхранява както потребителските отговори, по този начин и отговорите на ИИ. Новите настройки ще ви разрешат да изтривате историята на чата след 30 дни. Освен това, данните няма да се употребяват от OpenAI за образование на езиковите модели. Според компанията, новите детайли ще бъдат налични за всички консуматори и поетапното им консолидиране към този момент е почнало. От OpenAI споделят, че настройките могат да се трансформират когато и да е. Ако съхранението на историята е деактивирано, ИИ-разговорите ще се съхраняват за 30 дни и ще бъдат прегледани за наблюдаване на злоупотреби преди заличаване. В допълнение, към новия детайл за ръководство ще има и опция за банален износ на наличието. Според OpenAI, инструментът разрешава на потребителите да изтеглят копия на ИИ-чатовете и свързаната с тях информация. Възможността за експортиране на такива данни присъстваше и преди, само че това изискваше малко повече старания и време.

Едновременно, OpenAI разгласи стартирането на бизнес-версия на ChatGPT. Стартъпът не прецизира какви спомагателни функционалности ще получи подобен вид на чат-бота, спрямо потребителските модели, само че сподели, че потребителските данни по дифолт също няма да се употребяват за образование на езиковите модели.

Според OpenAI, бизнес-версията е за “професионалисти, които се нуждаят от повече надзор върху своите данни и фирмите, които желаят да ръководят преживяването на крайния консуматор “. Може да се допусна, че услугата ще има спомагателни функционалности, които ще оказват помощ на админите да извършват разнообразни задания – да вземем за пример да основават корпоративни сметки за чиновниците.

OpenAI към този момент предлага платена версия на ChatGPT, показана през февруари—ChatGPT Plus, която обезпечава по-бързи отговори и предпочитан достъп на клиентите за $20 на месец. OpenAI също по този начин пусна и API за фирмите, с цел да интегрират бота в техния личен програмен продукт.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР