Компанията OMV AG заяви в сряда, че не е била

...
Компанията OMV AG заяви в сряда, че не е била
Коментари Харесай

Сраженията в Либия удариха по OMV

Компанията OMV AG съобщи в сряда, че не е била в положение да реализира каквито и да било доставки на недопечен нефт от своите бизнес интервенции в Либия през първото тримесечие на 2019-а година, което е довело до ограничение на общия размер на продажбите, заяви БНР.

Продажбите на въглеводороди за първото тримесечие на огромната австрийска енергийна компания спаднаха до 38,4 млн. барела петролен еквивалент от 38,5 млн. барела петролен еквивалент година по-рано, оповестиха от OMV. Въпреки това общото произвеждане на компанията е отбелязало нарастване до 474 хиляди барела от 437 хиляди барела на ден.

OMV също по този начин заяви, че през първите три месеца на годината изобщо не е добивала недопечен нефт от находищата Murzuq и Sirte, макар че през март е съумяла да възобнови производството в Sharara, което е най-голямото петролно находище в Либия.

Производството в находището Sharara беше прекратено от декември, откакто Либийската национална войска - военно обучение, водено от Халифа Хафтар, което владее източната част на страната, пое контрола и над това петролно находище.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР