Компанията Nothing представи два чифта безжични слушалки – Ear (a)

...
Компанията Nothing представи два чифта безжични слушалки – Ear (a)
Коментари Харесай

Nothing представи безжичните слушалки Ear и Ear с над 40 часа живот на батерията, ChatGPT и шумопотискане

Компанията Nothing показа два чифта безжични слушалки – Ear (a) на цена 99 евро и Ear на цена 149 евро.

Nothing Ear е водещото решение на производителя и директен правоприемник на миналогодишния модел Ear (2). На собствен ред моделът Ear (a) е предопределен да запълни празнината като по-достъпен вид.

Компанията също по този начин разгласи, че новите слушалки и други нейни аудио артикули ще получат интеграция с чатбота ChatGPT.

Слушалките Nothing Ear са снабдени с 11-милиметрови динамични представители с керамична мембрана за по-богати и отчетливи високи честоти. Те имат по два вентилационни отвора за усъвършенстван въздушен поток и по-ясен тон. Осигурена е поддръжка на LHDC 5.0 и LDAC кодеците за аудио стрийминг с висока разграничителна дарба, както и потребление на усъвършенстван Smart ANC логаритъм, който автоматизирано контролира успеваемостта на системата за интензивно шумопотискане. Последната изключва несъразмерния звук до 45 dBA.

Nothing Ear

Nothing също по този начин актуализира мобилното си приложение Nоthing X за ръководство на настройките на слушалките. Компанията е добавила усъвършенстван еквалайзер с персонализирани настройки, както и опция за шерването им с другари.

Слушалките Nоthing Ear се свързват с източник на сигнал посредством Bluetooth 5.3, а също по този начин поддържат двойна съгласуваност посредством Гугъл Fast Pair и Microsoft Swift Pair. Всяка слушалка е снабдена с три микрофона, с цел да се усъвършенства качеството на гласа при диалози и да се усъвършенства успеваемостта на дейното шумопотискане.

Компанията твърди, че Nоthing Ear ще устоят 8,5 часа на батерия (5,2 часа с ANC) и до 40,5 часа с калъфа за зареждане (без ANC). Слушалките поддържат кабелно зареждане посредством USB-C, както и безжично зареждане до 2,5 W посредством Qi зарядни устройства. За слушалките се твърди, че са предпазени от вода и прахуляк по стандарт IP54. За калъфа е посочена отбрана IP55.

Nothing Ear ще се оферират в черна и бяла версия. Вече се одобряват предварителни поръчки. Слушалките ще бъдат пуснати в продажба на 22 април.

Безжичните слушалки Nоthing Ear (a) резервират множеството от основните характерности на по-скъпия модел. Те също имат 11-милиметрови динамични драйвери, поддръжка на ANC (45 dBA) и поддръжка на LDAC кодек. Не е налична обаче поддръжка на LHDC. Поддръжка на персонализирани настройки на еквалайзера и керамична мембрана също не се декларират за Nоthing Ear (a).

В същото време слушалките ще устоят един час повече в независим режим без ANC. С задействан ANC животът на батерията ще бъде 5,5 часа. Зареждането от калъфа ще обезпечи до 42,5 часа живот на батерията. Nоthing Ear (a) не поддържат безжично зареждане. Те се зареждат единствено от USB-C. Твърди се също, че Nothing Ear (a) са устойчиви на вода и прахуляк по стандарт IP54, а калъфът за зареждане – по IPX2.

Nothing Ear (a) оферират малко по-различен дизайн на направата и се предлага в правоъгълен калъф за зареждане. Те ще се оферират в бяло, черно и жълто и ще бъдат налични от 29 април.

Както към този момент декларирахме, твърди се, че и двата модела слушалки ще поддържат чатбота ChatGPT, който ще може да се персонализира посредством мобилното приложение Nоthing X.

Чатботът ще може да бъде извикан с допиране с два пръста на една от слушалките. Поддръжката на ChatGPT скоро ще бъде налична и за слушалките Ear (1), Ear (2) и Ear (stick), а до юни ще бъде налична и в продуктите на CMF – подмарката на Nothing.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР