Компанията Nothing обяви старта на подмарката CMF by Nothing. Тя

...
Компанията Nothing обяви старта на подмарката CMF by Nothing. Тя
Коментари Харесай

Nothing представи подмарката CMF за устройствата, които ще предлагат „изчистен дизайн, достъпност и заслужено качество“

Компанията Nothing разгласи старта на подмарката CMF by Nothing. Тя ще предлага по-достъпни устройства, които се отличават от продуктите на главната марка Nothing с по-опростен и минималистичен дизайн.

Създаването на новата марка беше оповестено от Карл Пей, създател и началник на Nothing, във видеопослание до почитателите. Той изясни, че CMF by Nothing ще „ създава устройства с забавен дизайн на по-достъпна цена за по-широка група клиенти “. Съкращението CMF в името на марката значи „ Color, Material, and Finish “, което значи „ цвят, материал и покритие “. Докато главната марка Nothing е фокусирана върху устройства, които съчетават най-новите технологии, новаторски дизайнерски решения и първокласно качество, главните характерности на устройствата, които ще бъдат пуснати под CMF by Nothing, са „ изчистен дизайн, налична цена и справедливо качество “.

Първите артикули под марката CMF by Nothing ще бъдат чифт безжични слушалки и смарт часовник. И двете устройства ще бъдат показани по-късно тази година. Въпреки че марката ще работи под шапката на Nothing, тя ще разполага със личен самостоятелен инженерен екип. Ръководителят на Nothing също по този начин означи в обръщението си, че компанията неотдавна е набрала 96 млн. $ вложения. Те ще бъдат употребявани за разпространение на новата марка, както и за създаване на първите артикули под нейния чадър.

За отбелязване е, че първият артикул на Nothing също беше безжични слушалки – Ear (1). Най-новият артикул е смарт телефонът Phone (2). Неговото в детайли ревю можете да намерите скоро при нас.

 

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР