Компанията на Илон Мъск искаше да премахне надписа на Twitter

...
Компанията на Илон Мъск искаше да премахне надписа на Twitter
Коментари Харесай

Не разрешиха на Мъск да премахне надписа на Twitter от сградата на щаб-квартирата на компанията

Компанията на Илон Мъск искаше да отстрани надписа на Twitter от постройката на щаб-квартирата си, защото обществената мрежа промени името си на X.

Работниците съумяха да отстранен част от логото, само че полицията им попречи да довършат работата си.

„ Полицията на Сан Франциско спря премахването на надписа малко откакто стартира “ — цитира изданието фотографът Джъстин Съливан.

Първоначално беше обявено, че полицията е спряла работата заради това, че Мъск не е получил позволение да употребява кран.

По-късно обаче стана ясно, че полицията е реагирала на известие за допустимо несанкционирано блокиране на улицата. Полицията обаче откри, че нарушавания не е имало.

„ Полицията на мястото заяви, че някой в ​​Twitter е получил заповед да отстрани надписа, само че не е съобщил за това на защитата и притежателя на постройката “ — отбелязва изданието.

Заради полицията обаче кранът си е отпътува и в този момент надписът на централата на компанията се състои от буквите “er “.

През януари тази година притежателят на постройката, в която се обитава централата на Twitter в Сан Франциско, осъди компанията за и.

Беше обявено също, че някогашни чиновници на Twitter са за това, че не е платила 500 милиона $ отплата на хилядите съкратени чиновници.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР