Компанията на американския предприемач и милиардер Илон Мъск изпробва мини

...
Компанията на американския предприемач и милиардер Илон Мъск изпробва мини
Коментари Харесай

Компанията на Мъск ще помага в спасяването на децата в пещера в Тайланд

Компанията на американския бизнесмен и милиардер Илон Мъск тества мини подводница за спасяването на деца, блокирани в наводнена пещера в Тайланд, съобщи АП.

Simulating maneuvering through a narrow passage pic.twitter.com/2z01Ut3vxJ
— Elon Musk (@elonmusk) July 9, 2018
Мъск бликува в Туитър записи на тестванията на алуминиевата подводница, осъществявани в плувен басейн в Калифорния. Ако те преминат сполучливо, подводницата ще бъде изпратена в Тайланд със 17-часов полет.

Компанията на Мъск изпрати четирима инженери при пещерата. Неин представител заяви, че чиновници на тайландското държавно управление са поискали подводницата, която може да помогне за извеждане на децата през наводнената пещера.

Днес продължава интервенцията по спасяването на блокираните в пещера младежи. Четири деца досега са извадени.
Четири момчета от блокираните в пещера в Тайланд излязоха невредими (ОБЗОР) Децата към този момент са откарани в болница, нужни са 10 часа, с цел да се приготви идващия стадий на интервенцията за спасяването на останалите
В пещерата към момента се намират осем деца и техният преподавател. Операцията по изваждането им през вчерашния ден беше прекратена през нощта, с цел да се доставят още контейнери с въздух за оцелелите
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР