Компанията Meta ще пусне платена абонаментна услуга в размер до

...
Компанията Meta ще пусне платена абонаментна услуга в размер до
Коментари Харесай

Facebook и Instagram въвеждат платен абонамент

Компанията Meta ще пусне платена абонаментна услуга в размер до 14,99 $ на месец, която разрешава на потребителите на Фейсбук и Instagram да верифицират своите сметки, разгласи през уикенда основният изпълнителен шеф Марк Зукърбърг.

Новата функционалност, наречена Meta Verified, разрешава на потребителите да получат „ синя отметка “, спомагателна отбрана против сметки, които настояват, че сте вие, и да получат пряк достъп до поддръжка на клиенти “, съгласно обява на Зукърбърг.

Абонаментната услуга ще коства по $11,99 за уеб достъп или по $14,99 на месец за операционната система iOS на Apple и за операционната система Android. Услугата Meta Verified ще бъде пусната първо в Австралия и Нова Зеландия тази седмица, се споделя още в обявата.

Приходите на софтуерния колос Meta бяха наранени съществено от измененията в поверителността, направени от Apple през 2021 година, които ограничиха способността й да наблюдава интернет интензивността на потребителите - основен източник на данни за така наречен " ориентирани " реклами.През предишния февруари Meta уточни, че смяната на Apple ще й коства повече от 10 милиарда $ пропуснати доходи от реклама за 2022 година, което е към 8 % от общите доходи през 2021 година



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР