Компанията майка на Michael Kors, Capri Holdings, обяви, че луксозният

...
Компанията майка на Michael Kors, Capri Holdings, обяви, че луксозният
Коментари Харесай

Michael Kors назначава нов главен изпълнителен директор

Компанията майка на Michael Kors, Capri Holdings, разгласи, че първокласният бранд ще има нов основен изпълнителен шеф, който ще заеме поста неотложно. Става дума за Джошуа Шулман, който има дълготраен лидерски опит в стилната промишленост.

Освен това той ще наследи директорското място на Джон Айдъл отпред на Capri Holdings през септември 2022 година, като ще се причисли и към Съвета на шефовете.

В свое изказване холдингът напомня, че Шулман е бил основен изпълнителен шеф на марката за обувки Jimmy Choo в интервала 2007-2012 година. След това в продължение на 5 години е бил президент на универсалния магазин Bergdorf Goodman, прочут на нюйоркчани с емблематичните си пъстри витрини. Последната позиция, която заема, е тази на президент и основен изпълнителен шеф на марката за първокласна мода Tapestry, основана в Ню Йорк Сити. Заемал е управителни постове и в Gucci и Yves Saint Laurent.

„ Отдавна се удивлявам на дизайнерската визия на Майкъл и на това по какъв начин марката основава безконечна мода “, разяснява Шулман. Айдъл ще работи в тясно съдействие с наследника си, с цел да обезпечи гладко предаване на ролята си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР