Компанията майка на Facebook Meta, плаща на една от най-известните

...
Компанията майка на Facebook Meta, плаща на една от най-известните
Коментари Харесай

Meta финансира кампания срещу TikTok

Компанията майка на Фейсбук Meta, заплаща на една от най-известните консултантски компании в Съединени американски щати, с цел да организира акция имаща за цел възникване на съмнение към един от най-големите съперници на компанията - TikTok, оповестява отчет на The Washington Post.
Изданието показва, че компанията Targeted Victory е изпратила писма до редактори в огромни локални и районни вестници в цялата страна, в което оповестява „ че до момента в който Meta е настоящата боксова круша, TikTok е същинската опасност, изключително, тъй като е задгранично приложение, което е номер 1 в шерването на данни, които младежите генерират “, оповестяват The Post на база имейл, получен до тях.
„ Вярваме, че всички платформи, в това число TikTok, би трябвало да бъдат тествани, съответстващо на възходящия им триумф “, сподели представителят на Meta Анди Стоун.
От своя страна, представител на TikTok сподели, че компанията е „ надълбоко загрижена “ за „ разпращането на известия в локалните медии за хипотетични трендове, които не са открити в платформата “.
Новината за решението на Фейсбук да наеме компанията идва единствено няколко седмици откакто компанията разгласи, че губи консуматори за първи път в своята 18-годишна история. В неотдавнашния доклад за облагите на Meta се споделя, че дейните консуматори на Фейсбук са намалели с съвсем 500 000 в края на предходната година.
През последните няколко години Фейсбук беше обект на рецензия от Конгреса за хипотетично държане на противозаконен монопол в промишлеността на обществените медии. По време на чуване през 2020 година с софтуерни изпълнителни шефове, в това число Марк Зукърбърг.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР