Компанията Lian Li в началото на седмицата ще проведе премиерата

...
Компанията Lian Li в началото на седмицата ще проведе премиерата
Коментари Харесай

Lian Li даде началото на продажбите на корпуса PC-O11 Dynamic

Компанията Lian Li при започване на седмицата ще организира премиерата на двукамерния Mid-Tower корпус PC-O11 Dynamic, показан на януарското изложение CES 2018. Това шаси е направено най-вече от алуминий и стомана и е предопределено за монтаж на дънни платки с форм-фактор Extended ATX и може да се похвали с два панела от 4 мм закалено стъкло.

Размерите на Lian Li PC-O11 Dynamic са 450(Д) x 275(Ш) x 450(В) мм при тегло от към 10 кг. Вътре в корпуса е планувано място за осем разширителни карти PCI-E, двойка 3,5 – и четири 2,5-инчови дискове, ATX съвместимо зареждане и CPU-охладител с височина до 155 мм.



Също по този начин има опция за инсталиране на до девет 120 мм вентилатора, дружно с три радиатора за изстудяване с течност, чийто размер е 360 мм. Върху входно-изходния панел са изведени два врата USB 3.0 Type-A, два 3,5-мм аудио-конектора и един USB Type 3.1-C.



Корпусът Lian Li PC-O11 Dynamic към този момент се доставя до формалните сътрудници на производителя, а целесъобразната му цена е 129 евро. Кутията е налична в черно-сива и черно-бяла разцветка.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР