Компанията Lian Li пусна на пазара вентилатори за корпуси UNI

...
Компанията Lian Li пусна на пазара вентилатори за корпуси UNI
Коментари Харесай

Lian Li пусна на пазара компютърни вентилатори с 1,6-инчови цветни дисплеи

Компанията Lian Li пусна на пазара вентилатори за корпуси UNI FAN TL и UNI FAN TL LCD. Ключовата им характерност е 1,6-инчов IPS екран с резолюция 400 × 400 пиксела, вграден в центъра вентилаторите. Дисплеят може да демонстрира друга систематична информация (скорост на въртене, температура на процесора и др.), както и статични и анимирани изображения – поддържат се GIF, MP4, JPG и PNG файлове.

Вентилаторите UNI FAN TL и UNI FAN TL LCD ще се оферират в бяло и черно, със общоприет и реверсивен въздушен поток и в два размера – 120 мм и 140 мм. Те ще се оферират по един или в комплекти от три вентилатора и контролер.

Вентилаторите могат да се комбинират в групи от по 3 и в обща верига от 7 вентилатора. За свързване на верига от 7 вентилатора към контролера се употребява единствено един кабел, което от своя страна е доста комфортно и практично.

Моделите с LCD екран са съвместими с моделите без екран. UNI FAN TL и UNI FAN TL LCD употребяват дизайн с 9 лопатки на работното колело и хидродинамични лагери. Разстоянието сред лопатките и рамката е 0,65 милиметра за 120-милиметровите вентилатори и 1 милиметър за 140-милиметровите модели. Дебелината на всички модели е 28 милиметра.

Всички нови артикули оферират и обилие от RGB подсветки. Вентилаторите могат да се ръководят благодарение на патентования програмен продукт L-Connect на Lian Li.

Цените на новите артикули можете да намерите в таблицата по-долу. UNI FAN TL и UNI FAN TL LCD могат да бъдат поръчани авансово още през днешния ден.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР