Компанията Лавс“ ООД купи хотелите Лион“ в София, Слънчев бряг,

...
Компанията Лавс“ ООД купи хотелите Лион“ в София, Слънчев бряг,
Коментари Харесай

Депутат от Продължаваме промяната купи хотели за 17,7 млн. лв.

Компанията " Лавс “ ООД купи хотелите " Лион “ в София, Слънчев бряг, Боровец и Банско. Това разгласи за TravelNews Вангел Иванов, шеф и съучастник във компанията, в която 75% присъединяване има депутатът от “Продължаваме смяната “ от Благоевград Владимир Табутов. Сделката е осъществена сред компания " Хотели Лион “ ЕООД (досегашен притежател на хотелите) и " Лавс " ООД. Цена на договорката не беше оповестена, само че капиталът на " Хотели Лион “ ЕООД е в размер на 17.7 млн. лева

Самият Иванов от 6 години ръководи хотелите и има положителни наблюдения над групата. “Ние напълно скоро придобихме парцелите и към момента нямаме дълготрайна капиталова стратегия за тяхното развиване. Обмисляме разновидности за възобновяване на обектите, само че ни би трябвало към момента време, с цел да съобщим проектите си ", разяснява Вангел Иванов. Той добави, че възнамеряват и друга договорка за покупката на още един хотел, само че към този момент не заяви за кой и къде става въпрос.

Едноличен притежател на капитала на " Хотели Лион “ ЕООД беше " Транскапитал " ЕООД, която има най-големия логистичен парк в София и е част от " Андреев инвестмънт груп “ на Винсент Андреев. 

Владимир Табутов навлезе в хотелиерския бизнес още през 2016 година, когато закупи " Катарино СПА хотел “ до Разлог от тогавашната СИБАНК. Сделката се реализира през друга компания на Табутов - " Хидроенергийна компания " АД, в която е съучастник с благоевградските предприемачи – Кирил и Иван Чапови. Дружеството строи слънчеви паркове по целия свят, има фотофолтаични паркове и ВЕЦ-ове у нас, както и търговия с електрическа енергия. Хотел " Катарино “ разполага с минерална вода и беше напълно освежен, като натъртва на СПА туризма.

Табутов и съдружниците му имат още и хотел " Орбита " в парк " Бачиново " в Благоевград, който също е освежен.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР