Компанията Jonsbo продължава със завидна регулярност да разширява продуктовата си

...
Компанията Jonsbo продължава със завидна регулярност да разширява продуктовата си
Коментари Харесай

Jonsbo представи процесорния охладител CR-401

Компанията Jonsbo продължава със забележителна регулярност да уголемява продуктовата си гама от процесорни охладителни системи. Този път, китайския разработчик е подготвил кула охладителя CR-401, незабравим с съществуването на железен кожух и LED RGB осветяване.



Конструкцията на охладителя Jonsbo CR-401 включва съществуване на лека алуминиева основа, пет медни топлинни тръби с диаметър 6 мм, които са в пряк контакт с повърхността на процесора, два масива от алуминиеви пластини, както и прикрит сред тях 120-мм вентилатор. Размерите на охладителя са 125(Д) x 88(Ш) x 165(В) мм при тегло от 860 грама. По информация на производителя, охладителя може без доста проблеми да разсее до 135 W топлинна мощ.



В комплекта идва и вентилатор, поддържащ контролиране на скоростта на въртене благодарение на PWM-контролер в интервала от 800 до 1600 об/мин, а оптималното равнище на шума е 25 dВ. Самият вентилатор и горната граница на радиатора са оборудвани с RGB-подсветка, цветът на която се трансформира автоматизирано. Списъкът на съвместимите процесорни платформи включва Intel LGA775, LGA115x, AMD AM2(+), AM3(+), AM4, FM1 и FM2(+).



Препоръчителната цена и датата на началото на продажбите на процесорния охладител Jonsbo CR-401 не са оповестени към момента.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР