Компанията Jar Computers пусна на пазара у нас новата серия

...
Компанията Jar Computers пусна на пазара у нас новата серия
Коментари Харесай

Jar Computers с нова серия лаптопи Modern на MSI с 14-то поколение Intel HX процесори

Компанията Jar Computers пусна на пазара у нас новата серия преносими компютри Modern на тайванския разработчик MSI. Продуктите от серията са мощни, тънки и стилни. Оборудвани са с 14-то потомство Intel HX процесори и са подобаващи както за динамична работа, по този начин и за развлечение с ресурсоемки приложения.

Освен с новите Intel HX процесори, преносимите компютри разполагат и с мощни вградени графични карти, в композиция с до 16GB RAM, което подсигурява доста добра продуктивност за цената им. В добавка до края на май българската компания предлага новите преносими компютри с промоционална отстъпка, достигаща 20 %.

Новите преносими компютри от линията MSI Modern са доста подобаващи за експерти, които се нуждаят от мощна портативна машина за работа в натоварена среда когато и да е и на всички места. От техните благоприятни условия могат да се възползват също притежатели на дребен бизнес, консултанти, фрийленсъри, експерти в областта на маркетинга, продажбите, счетоводството и други интелектуални специалности, свързани с динамична работа в придвижване.

Характеристики Лаптопите от новата серия се разграничават по своите характерности, само че доста от главните параметри са идентични. Освен 14-то потомство Intel HX процесори, те включват 512GB SSD, до 16GB RAM, бърза 802.11ax безжична връзка, както и Bluetooth 5.2 модул. Моделите си наподобяват също по своя тъничък и стилен дизайн, лекост, както и по дългия живот на батерията си.
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР