Компанията Jaguar продължава да се опитва да убеди света в

...
Компанията Jaguar продължава да се опитва да убеди света в
Коментари Харесай

Електрическият Jaguar I-Pace стигна от Лондон до Брюксел с едно зареждане

Компанията Jaguar продължава да се пробва да убеди света в качествата на електрическия си кросоувър I-Pace. Първо беше подписан контракт с международната поп-звезда Dua Lipa, а в този момент производителят на премиум-автомобили реши да показва опциите на електрическия автомобил с ефектно пътешестване под пролива Ла-Манш сред Англия и Белгия.

В Jaguar очевидно не са удовлетворени от старта на проджбите на кросоувър и залагат на дейна рекламна акция. От началото на август марката е осъществила на пазара единствено 140 бройки от електрическия автомобил, като с тях общият брой на продажбите надвиши 600, само че това е надалеч от предстоящите резултати.
За да потвърди качествата си, Jaguar I-Pace започва своето пътешестване от Лондон с изцяло заредена батерия и мина под пролива, свързващ Обединеното Кралство с Европа. Специално за този пробег на кросоувърабеше позволено да се движи в специфичен сервизен сектор от пътя с дължина 50 км.

Крайната точка на пътешествието беше град Брюксел в Белгия, който се намира на 369 км от английската столица. Там кросоувърът дойде с останали 8% заряд на батериите, който би стигнал за още 32 км път. А това значи, че с едно зареждане Jaguar I-Pace ще изминава над 400 км, което си е внушително достижение за електрически модел. Още повече, че 15-минутно дозареждане ще обезпечи спомагателен пробег от 100 км.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР