Компанията Huawei е готова да пусне своя сгъваем флагмански телефон

...
Компанията Huawei е готова да пусне своя сгъваем флагмански телефон
Коментари Харесай

Очаква се Huawei Mate X3 да има 7,8-инчов дисплей със 120Hz честота на опресняване и IPX8 защита

Компанията Huawei е подготвена да пусне своя сгъваем флагмански телефон Mate X3 дружно със серията P60 на 23 март в Китай. Сега съгласно известния типстър, Digital Chat Station, устройството ще разполага със 7,8-инчов екран с 2K резолюция и 120Hz периодичност на освежаване и ще бъде предпазен от стъкло Kunlun. Телефонът ще бъде водоустойчив, като ще има степен на отбрана IPX8.

Huawei ще употребява технологията Ultra Thin Glass (UTG) за екраните. Очаква се точно това да ги направи по-издръжливи и устойчиви спрямо пластмасовите сгъваеми екрани, които се употребяват най-често за сходни телефони. Съобщава се, че екранът е създаден от китайската компания BOE.

Mate X3 ще има и невероятна камера – 50MP съществена камера (IMX766), ултраширок обектив (IMX688) и перископен обектив (IMX351) за макро фотоси. Очаква се потребителите да могат да снимат зашеметяващи фотоси, които ще бъдат в допълнение усъвършенствани от усъвършенствания програмен продукт на камерата на телефона. Телефонът ще работи с HarmonyOS 3.

Според предходни лийкове, Mate X3 ще бъде оборудван от чипсет Snapdragon 8+ Gen 1 с тактова периодичност 3,2GHz. Телефонът ще има 4800mAh батерия, която ще поддържа 66W бързо зареждане.

Mate X3 ще включва и сателитна информационна технология, която Huawei назовава Lingxi Communication. Тази функционалност ще разреши на потребителите да поддържат връзка даже когато се намират в отдалечени региони, където няма обсег. На Huawei е неразрешено да употребява 5G технология, по тази причина устройството ще разполага с 4G.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР