Компанията Huawei анонсира уникален аксесоар за новите смартфони от серията

...
Компанията Huawei анонсира уникален аксесоар за новите смартфони от серията
Коментари Харесай

Huawei представи безжично зареждане с вградено хранилище с капацитет 1 TB

Компанията Huawei анонсира неповторим аксесоар за новите смарт телефони от серията Mate 20. Това е безжично зарядно устройство с вградено вместилище с потенциал 1 TB .

Зарядното получава захранващо напрежение посредством външен жичен адаптер, който се включва към USB Type-C врата. Докато смарт телефонът се зарежда, има опция записаните в него данни (снимки, музика, клипове) автоматизирано да се синхронизират с външния диск. Достъпът до тези данни от персоналния компютър става благодарение на кабел. Горната част на новото безжично зарядно е покрита със специфична тъкан, предотвратяваща плъзгането на смарт телефон. Новото устройство е водоустойчиво, като неговата долна част е направена от силикон с висок коефициент на търкане.

Продажбите на безжичното зарядно започват в Китай на 26 октомври тази година. Точната цена не е оповестена, само че се чака да не е висока.

Huawei показа, че за работата с новото безжично зарядно, което е по едно и също време и външен диск-хранилище, не е належащо особено приложение. Всичко става автоматизирано, като потребителят може да избира кои файлове да бъдат трансферирани. Процесът е бърз, като за 1 секунда се трансферират 10 фотоси с висока резолюция.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР