Компанията Huami, известна със своя смарт часовник Amazfit и фитнес

...
Компанията Huami, известна със своя смарт часовник Amazfit и фитнес
Коментари Харесай

Amazfit Youth Edition: бюджетен смарт часовник с AMOLED дисплей

Компанията Huami, известна със своя смарт часовник Amazfit и фитнес гривната Xiaomi Mi Band, показа нов аксесоар – кръглият образован часовник Amazfit Youth Edition . Устройството разполага с кръговиден 1,3-инчов AMOLED екран и има време на самостоятелна работа 20 дни.

Резолюцията не екрана е 360х360 пиксела и е предпазен със закаленото стъкло Gorilla Glass 3, като има и олеофобно покритие (отблъскващо мазнините). Налична е отбрана от пръски вода и дъжд, само че устройството не е водонепроницаемо. Смарт часовникът е адресиран най-вече към спортисти и е изработен от леки и практични материали – корпусът е направен от поликарбонат, а каишката е силиконова.



Поставени са най-разнообразни датчици: за осветеност, GPS, Bluetooth 5 и модул за мониторинг на сърдечната активност. Производителят акцентира, че този модел, както и по-скъпите версии имат вградена опция за известяван на техния собственик за възникването на аномален за него сърдечен темп. Устройството поддържа и разпознава 11 типа спортни режими, в това число езда, бягане, голф, пешеходни походи, гребане фитнес и така нататък Новият смарт часовник тежи едвам 46 грама.

С едно зареждане смарт часовникът Amazfit Youth Edition може да работи 20 дни в сдържан режим. Но с задействан GPS автономността понижава до 40 часа. Продажбите на устройството започват в началото на китайския пазар при цена $72 . Предварителните продажби на другите китайски търговски площадки към този момент започнаха.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР