Компанията Hippocrates Artificial Intelligence иска да предложи на света заместител

...
Компанията Hippocrates Artificial Intelligence иска да предложи на света заместител
Коментари Харесай

Искат да заменят медицинските сестри с изкуствен интелект: компанията Hippocrates твърди, че намира решение на здравната криза в света 



Компанията Hippocrates Artificial Intelligence желае да предложи на света сурогат на медицинските сестри с „ сътрудници “ с изкуствен интелект и за тази цел ще работи с Nvidia, с цел да употребява тяхната разрастваща се технология за „ сътрудници “.

В понеделник в Пало Алто Nvidia и Hippocrates Artificial Intelligence оповестиха съдействието си за създаване на „ съчувствени “ AI здравни сътрудници, целящи да заменят медицински сестри и други здравни експерти. Hippocrates ще употребява платформата на Nvidia AI, с цел да образова своите „ сътрудници “.


Гласовите взаимоотношения и бързите реакции са значими за пациентите, с цел да изградят естествено прочувствена връзка, съгласно компанията. Здравните сътрудници на компанията са построени върху редица езикови модели, предопределени особено за опазване на здравето. Компанията твърди, че здравните системи, цифровите здравни компании и фармацевтите употребяват нейните здравни сътрудници, с цел да „ усилят човешкия си личен състав “ и да извършват нискорискови, недиагностични задания, изправени пред пациентите по телефона.


Според компанията светът има дефицит от 15 милиона здравни служащи и допуска, че „ сътрудниците “ с просторен езиков модел са единственият метод за „ мащабируемо развиване “, с цел да се запълни празнината. На своя уеб страница Hippocrates съпоставя какъв брой $ на час таксуват здравните организации за медицински сестри и че техните „ сътрудници “ с изкуствен интелект ще бъдат единствено една десета от цената, която потребителите биха платили.
„ С генеративния AI взаимоотношението с пациентите може да бъде безпроблемно, персонализирано и разговорно – само че с цел да има мечтаното влияние, скоростта на отговорите би трябвало да е необикновено бърза. “


С развиването на огромния брой езикови модели, които софтуерът за синтез на тирада и различаване на тирада може да реализира, технологията на Nvidia е основна за постигането на тази скорост и отмереност. „ Ние работим с Nvidia, с цел да продължим да усъвършенстваме нашата технология и да увеличим въздействието на нашата работа за облекчение на дефицита на личен състав, като в същото време подобряваме достъпа на пациентите и резултатите “, сподели Мунджал Шах, съосновател и основен изпълнителен шеф на Hippocrates Artificial Intelligence., в изказването за пресата.


Hippocrates ще употребява моделите на Nvidia Riva за автоматизирано различаване на тирада и превод от текст в тирада. Той също по този начин ще приспособява модели за здравната област. Освен това Hippocrates ще употребява микроуслуги Nvidia NIM за внедряване на AI модели.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР