Компанията Hewlett-Packard допълни своето портфолио геймърски дисплеи с моделите Omen

...
Компанията Hewlett-Packard допълни своето портфолио геймърски дисплеи с моделите Omen
Коментари Харесай

HP представи два монитора Omen X 25 с кадрова честота 240 Hz

Компанията Hewlett-Packard добави своето портфолио геймърски екрани с моделите Omen X 25 и Omen X 25f, основани на 24,5-инчова TN матрица с кадрова периодичност 240 Hz . Резолюцията и на двата монитора е 1920х1080 пиксела.

Разликата сред тях е единствено в поддръжката на технологията за адаптивна синхронизация на кадровата периодичност с честотата на възобновяване на фрагментите от страна на видеокартата. В първия случай се поддържа технологията Nvidia G-Sync, а във втория – AMD FreeSync (VESA Adaptive-Sync).



И двата екрана имат време за реакция на точката 1 милисекунда, а рамките към екрана са доста тесни. Не са оповестени спецификациите за бляскавост и контрастност. На интерфейсния панел са сложени два HDMI 1.4 и един DisplayPort 1.2 конектор. Наличен в USB 3.0 хъб с два врата. Поставено е общоприетоо 3,5-милиметрово аудио гнездо за слушалки. Подставката дава опция за контролиране височината, наклона и завъртането на екрана.

Продажбите на геймърските монитори Omen X 25 и Omen X 25f на европейския пазар са оповестени за месец юни тази година. Моделът HP Omen X 25 с поддръжката на технологията Nvidia G-Sync е с цена 630 евро . Мониторът Omen X 25f , съчетаем с технологията АМD FreeSync е с цена 460 евро .

Да си напомним, че преди няколко дни HP показа геймърския преносим компютър HP Omen X 2S с два екрана и видеокарта RTX 2080.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР