Компанията Hawk-Eye Innovations поднесе своите извинения пред Висшата лига след

...
Компанията Hawk-Eye Innovations поднесе своите извинения пред Висшата лига след
Коментари Харесай

Отговорниците за ВАР в Англия се извиниха след издънката

Компанията Hawk-Eye Innovations сервира своите извинения пред Висшата лига след неприятния гаф, който се получи при ремито сред Тотнъм и Уотфорд. Тогава въпреки изравнителният гол на Деле Али в края на мача да бе приет, на видео таблото се изписа таман противоположното.

Четири минути преди края полузащитникът на „ шпорите” съумя да избави отбора си от поредна загуба, като беше подкрепят от грандиозна неточност на вратаря Бен Фостър. Малко след отбелязването на попадението съдията Крис Кавана даде сигнал, че се ревизира за възможна игра с ръка на Али.

Това докара до неточност в базата на ВАР, която се обитава в Стокли Парк, а до таблото на стадион „ Тотнъм Хотспър Стейдиъм” се изписа „ Няма гол”. Последва бърза връзка с Кавана, който даде категоричен сигнал, че не е имало неправда и попадението на Али се зачита.

„ Компанията се извинява на почитателите на Тотнъм и Уотфорд за объркването, породено от изпращането на неправилна графика до огромния екран. В момента работим с висшата лига, с цел да разберем къде се корени този проблем и ще предприемем ограничения за в бъдеще това да не се повтаря”, обясниха от Hawk-Eye Innovations.

Hawk-Eye apologises to Spurs and Watford fans for the confusion caused when an incorrect graphic was sent to the big screen. We are working together with PGMOL and the Premier League to understand the root cause of this problem and propose measures to ensure it won't happen again
— Hawk-Eye Innovations (@Hawkeye_view) October 19, 2019
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР