Компанията Great Wall представи най-луксозния си плъг-ин хибрид в своята

...
Компанията Great Wall представи най-луксозния си плъг-ин хибрид в своята
Коментари Харесай

Great Wall показа супер луксозен и първи плъг ин хибриден SUV

Компанията Great Wall показа най-луксозния си плъг-ин хибрид в своята SUV гама. Той е и първи. Уловката тук е, че моделът носи емблемата на марката Wey, която е първокласното поделение на най-големия авто тръст в Китай. Премиерата се състоя на автомобилния салон в Гуанджоу. Продажбите на Р8 в Китай ще стартират през първото тримесечие на идната година.

Пълноприводният Wey P8 е издигнат въз основата на флагмана VV7, от който се отличава по увеличената радиаторна решетка и входа в предния десен калник за включване към електропреносната система.

Задвижването е поверено на 2,0-литров турбо мотор и електромотор. Сумарната им мощ е 340 к.с. и 520 Нм въртящ миг. Този въртящ миг се предава към пътя чрез 6-степенен автоматик с двоен съединител. Хибридното задвижване подсигурява ускоряване до 100 км/ч за 6,5 секунди. На хартия Р8 харчи приблизително 2,3 литра бензин на 100 км. Само на електричество може да измине до 50 км. Общият пробег на модела е 660 км.

Хибридът е окомплектован със система за самостоятелно рисково прекъсване, адаптивен круиз надзор, система за поддържане лентата на придвижване, следене на сляпата точка, камера с 360-градусов преглед и цифрово огледало за назад виждане.

По-рано тази година, през април бе показан Wey VV7, който се предлага единствено със задвижване на четирите колела и 2,0-литрот турбо мотор с 234 к.с. Той работи взаимно със 7-степенна трансмисия с двоен съединител. Този модел в Китай би трябвало да конкурира Lexus RX.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

Още вести може да откриете на нашата Фейсбук страница ТУК

Новият Infiniti QX50 вкарва първия мотор с променлива степен на сгъстяванe

Honda ще понижи времето за зареждане на електрическите автомобили си на 15 минути

Tesla „ изгаря” съвсем $500 000 всеки час
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР