Компанията Gigabyte възнамерява да започне продажбите на нова версия на

...
Компанията Gigabyte възнамерява да започне продажбите на нова версия на
Коментари Харесай

Gigabyte подготвя видеокартата GeForce RTX 2080 с поставено водно охлаждане

Компанията Gigabyte има намерение да стартира продажбите на нова версия на видеокарта Nvidia TU104. Това е моделът Aorus GeForce RTX 2080 Extreme WaterForce с печатна платка с неповторим дизайн, значителен фабричен овърклок и авансово конфигурирано водно изстудяване с 240 мм нагревател.



Графичният процесор на видеокарта Gigabyte Aorus GeForce RTX 2080 Extreme WaterForce в boost режим се форсира до 1890 MHz (1710 MHz в истинските модели). Налични са 8 GB буферна памет вид GDDR6 с ефикасна периодичност 14 140 MHz. Захранването на чипа е осъществено посредством 12+2 фазна скица. Необходимо е подаването на да в допълнение зареждане посредством двата 8-пинови PCI-E Power конектори.



Разсейването на топлината става благодарение на воден блок с медна основа и вградена помпа. Охлаждането на паметта и другите съставни елементи се реализира посредством елементи от мед и алуминий. На противоположната страна на платката е сложена железна пластина.



На радиатора са сложени два 120 мм вентилатори с RGB светодиодна подсветка. Интерфейсният панел разполага с три HDMI, USB Type-C и три DisplayPort видеоизходи. Производителят дава четиригодишна гаранция за качество.

Засега няма информация за цената на видеокартата Gigabyte Aorus GeForce RTX 2080 Extreme WaterForce.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР