Компанията генерира приходи основно от реклама, което е причината да

...
Компанията генерира приходи основно от реклама, което е причината да
Коментари Харесай

Facebook ще плаща на потребителите за тяхното мнение

Компанията генерира доходи главно от реклама, което е повода да ни предизвиква да споделяме повече персонална информация в профилите си. 

Facebook предлагат разнородни принадлежности, с които да ограничите достъпа до данните си в обществената мрежа. Въпреки това наличието, което качвате ще бъде използваме за таргетиране на реклами от coциалната мрежа. Новият план на Фейсбук се споделя Viewpoints и съставлява мобилно приложение, коетo ще ви възнагради, в случай че отделите 15 минути от времето си.

Идеята е да правите разнообразни задания и да участвате в къси анкети. Отговарянето на въпросите ще ви завоюва минимална премия от порядъка на $5, оповестява TechSpot. От компанията настояват, че данните от Фейсбук Viewpoints ще се употребяват за възстановяване на другите мобилни приложения, които създават. В това число влизат WhatsApp, Istagram, Messenger, само че също продуктите с марките Portal и Oculus. Необходимо е да регистрирате собствен акаунт и да изтеглите Фейсбук Viewpoints на смарт телефоните.

 



 

Този план е въодушевен от концепцията Фейсбук да извърнат особено внимание на мнението на своите консуматори. Обратната връзка ще е потребна за подобряването на технологиите, които използваме всеки ден в всекидневието си. Колкото повече задания правите и анкети попълвате, толкоз повече точки ще събирате в програмата, които ще се трансфорат в действително заплащане за вас. Фейсбук увериха, че информацията, която въвеждате няма да бъде споделяна с рекламни сътрудници и приложения от трети страни.

 

digital.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР