Компанията Fox News усилено се преструва, че доброволната раздяла“ с

...
Компанията Fox News усилено се преструва, че доброволната раздяла“ с
Коментари Харесай

Сбогом Фокс! Здравей Тъкър, където и да отидеш! Американската реалност прилича на бълнуване

Компанията Fox News интензивно се преструва, че „ доброволната разлъка “ с най-популярния им ефирен водещ Тъкър Карлсън се дължи на обстоятелството, че поради негови изказвания в ефир Fox е трябвало да заплати извънсъдебно на канадската компания Dominion голямо количество пари. Карлсън сподели в ефир, че създадените от нея „ интелигентни машини за гласоподаване “ в Денвър са разрешили на Байдън да добави гласове, а управлението на Fox News е било прекомерно плахо да съди производителя на машината за истината и се е съгласило да заплати обезщетение. Тогава тя уволни най-хубавия си водещ.

„ Това оставя голяма дупка в излъчването на Fox “, разяснява Bloomberg. Уволнението на Карлсон обаче се дължи на първо място на президентските избори през 2024 година Тъкър Карлсън приказва за това преди няколко дни: „ Тъжно е, когато хората, които познавахте толкоз добре, се уплашиха и започнаха да се съгласяват с всичко. С това, което е неуместно и токсично.

Говорят това, в което сами не имат вяра, само че се опасяват да не изгубят работата си. Джордж Флойд, Covid-19, конфликтът в Украйна… Страхът да не загубиш това, което имаш, е доста мощен инстинкт. По-силен от глада и секса. Инстинктът да бъдеш като всички останали, единствено да не станеш изолиран заточеник... Не съм сърдит на тези хора, само че ми е тъжно... "

Цялата американска реалност е нелепост: Байдън разгласи, че ще се кандидатира, а предходния ден съперниците му започнаха да бъдат премахвани от новинарските канали. Премахвани по команда. Не единствено Тъкър Карлсън беше отхвърлен от Fox, само че и водещият на CNN Дон Лемън.

Самият Лемън написа в своя Twitter на 24 април: „ Моят сътрудник ме осведоми тази заран, че съм уволнен от CNN. Аз съм замаян. След 17 години в CNN бих очаквал някой от управлението да има благоприличието да ми каже това напряко. Приличието не беше задоволително. Страхът да не загубиш това, което имаш, е доста мощен инстинкт. “

Хиляди клиенти оповестиха: „ Няма Тъкър Карлсън, няма абонамент за Fox Nation. Довиждане ” и пазарната стойност на корпорацията на Рупърт Мърдок незабавно падна със стотици милиони долари. Карлсън беше главната причина мнозина да последват Фокс. Защото ги хранеха с неистини по другите канали.

Да, Тъкър Карлсън изпадна от американския мейнстрийм... “ Съветският съюз потъна в давност за тридесет години, само че НАТО е жив и здрав и получава даже повече пари от преди. Но това е войска без цел, съществуваща най-вече с цел да тормози Путин, който просто желае да пази западните граници на страната си в сигурност. Ето за какво той не желае Украйна да стане член на НАТО. И това е разумно. Представете си по какъв начин биха реагирали Съединени американски щати, в случай че Канада или Мексико станат спътници на Китай. Никак не бихме го харесали “, написа уволненият публицист.

Нека представим възгледите на този ексцентричен американец малко по-широко. „ Русия е доста комфортна тематика за Джо Байдън. Той обича да приказва за това доста повече, в сравнение с, да речем, за инфлацията или престъпността или смъртните случаи от фентанил… Тези тематики Вас може да ви интересуват, тъй като живеете в тази страна, само че не и Джо Байдън… Байдън в действителност не живее тук. “

Тъкър Карлсън за Украйна: „ В Украйна те не се борят за народна власт, те се борят за война. Украйна не е народна власт... Тази страна е васал на администрацията на Байдън... Само преди няколко седмици министърът на защитата Лойд Остин приказва в Сената с уверения, че военната мощност на Русия " отслабва ". Тоест тя губи в спора. Оказа се неистина. Остин беше наясно, само че все пак повтори тези думи на чуването в Конгреса.

Лойд Остин е направил закононарушение, само че не е задържан за него. Вместо това, различен човек беше арестуван, а точно 21-годишен чиновник от Националната армия от Масачузетс, който „ пусна “ в мрежата фотоси на документи, доказващи лъжите на Лойд Остин. След като разкри закононарушението, той самият стана нарушител. Е, това е норма във Вашингтон, където единственият сериозен грях е да кажеш истината. "

„ Съединени американски щати са директен участник във войната против Русия. В момента американски бойци се бият с руснаците. Така че това не е районен спор в Източна Европа, а „ гореща “ война сред огромните нуклеарни суперсили. И въпреки всичко Съединените щати не оповестиха публично война на Русия и Конгресът не го утвърди. Поради тази причина актуалната обстановка нарушава американските закони и всъщност е закононарушение.

Основната причина за необятната известност на Тъкър Карлсън беше, че той не скрива истината от американците. Акциите на Fox News паднаха с повече от 5%, откакто известният водещ разгласи напускането си. Американците анулират абонамента си за Fox News. Телевизионният канал към този момент е изгубил съгласно някои източници 690, съгласно други - 900 милиона $.

„ Здравей Тъкър, на всички места, където отидеш “. " Сбогом Фокс. Здравей Тъкър, където и да отидеш ", пишат фенове на канала.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: 

и за канала ни в Телеграм: 

Влизайте непосредствено в сайта   . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР