Компанията Ford тества усилена следващото поколение на модела си Focus,

...
Компанията Ford тества усилена следващото поколение на модела си Focus,
Коментари Харесай

Новият Ford Focus идва в средата на 2018 г.

Компанията Ford тества усилена идващото потомство на модела си Focus, който ще излезе на пазара в средата на 2018 година Изданието Motor1 съумя да снима първообраз на автомобила, като разкри и детайлности за четвъртата му генерация.
Промените при Focus ще бъдат много съществени. Моделът ще бъде построен на модулната платформа Global C-car, с помощта на което ще отслабне най-малко с 50 кг. спрямо предшественика си. В същото време дистанцията сред двете оси ще се усили с 50 мм, което ще даде повече място за пасажерите в салона.
Промените в дизайна ще обиден оптиката и броните, които ще бъдат изцяло нови. Оформлението на интериора значително ще повтаря това на показаното по-рано тази година тово потомство на Ford Fiesta. Това значи, че бъдещият Focus ще получи изменена централна консола, както и огромен тъчпад на мултимедийния комплекс.


По предварителни данни автомобилът ще поучи бензинови мотори EcoBoost с размер 1,0 литра, разрастващи 100, 125 и 140 к.с., както и 1,5-литрови и 2,0-литрови мотори със същия вид гориво. Дизелите ще са два – 1,5-литров и 2,0-литров. За идващия Focus е планувана 6-степенна механична скоростна кутия, както и новата автоматизирана трансмисия със същия брой предавки, която се слага и на Fiesta.
Предполага се, че няколко месеца след старта на продажбите новият Ford Focus ще излезе в още модификации. Сред тях ще бъдат „ всъдеходна” Active, спортна ST-Line и суперлуксозна Vignale. Любопитното е, че моделът за Съединени американски щати няма да се създава в Северна Америка (освен в Щатите Ford има фабрики и в Мексико), а в Китай.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР