Компанията Ford ще попълни моделната си гама с три нови

...
Компанията Ford ще попълни моделната си гама с три нови
Коментари Харесай

Ford ще предложи поне 3 нови SUV-модела до 2020 г.

Компанията Ford ще попълни моделната си гама с три нови SUV в идващите две години. Това разкриха от централата на американския производител, като демонстрираха и изображения на част от бъдещите си всъдеходни коли.


Първият от тях е възроденият Bronco, чиято поява на сцената беше обявена още преди година. От фотография, на която машината е покрита, излиза наяве, че всъдеходът ще резервира квадратния дизайн на своя предходник. Технически детайлности за модела към този момент не се оповестяват, само че въпреки всичко стана известно, че той ще се предлага и във версия с хибридно задвижване.
Вторият всъдеход (на фотографията най-горе) към този момент към момента няма име. Знае се, че той е с по-компактни размери от Bronco, като е създаден напълно за клиенти на Ford, които избират за прекарват повече време измежду природата със своите фамилии и другари.
Като цяло компанията ще подмени до 2020 година тъкмо 75% от гамата си за пазара в Съединени американски щати. Част от тази смяна ще е и всъдеходна версия на Mustang, която ще бъде с напълно електрическо задвижване. Засега този модел е прочут с името Mach 1 (на третата снимка). Автомобилът е част от тактика за електрификация на цялата гама на Ford, която ще включи и няколко хибрида.


Бъдещите модели на марката ще бъдат оборудвани с фирмения пакет системи за сигурност и асистенти на лидера Ford Co-Pilot360. Тя ще бъде включена в 91% от колите на Ford през 2020 година, като включва система за спешно прекъсване с различаване на пешеходци, надзор на „ слепите” зони и надзор на лентата на придвижване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР