Компанията Ford е провела проучване, резултатът от което показва, е

...
Компанията Ford е провела проучване, резултатът от което показва, е
Коментари Харесай

Шофирането е по-приятно от целувка или шопинг

Компанията Ford е провела изследване, резултатът от което демонстрира, е шофирането на състезателен автомобил носи на човек повече наслаждение от други приятни занимания, включително целувка, гледане на футболен мач или шопинг разходка по магазините. В изследването на Ford са били измерени моментите на пиково наслаждение, които, както оповестява производителят, са потребни за прочувственото положение на организма.

Доброволците, взели участие в проучването, са гледали епизод на „ Игра на тронове”, мач на обичания си футболен тим, взели участие са в урок по салса, обядвали са доста вкусна храна, даже са се целували буйно със своите половинки. Нито едно от упоменатите удоволствия не е дало на хората толкоз ярки страсти, колкото това прави ръководството на състезателен автомобил.

За проучването е бил квалифициран Ford Performance Buzz Car, модифициран Ford Focus RS, който, с помощта на комплицирана система от сензори, измервал силата на страстите, които изпитва човек, намиращ се в автомобила. Степента на задоволеност се е измервала посредством датчици, закрепени за разнообразни елементи от тялото на индивида.

Изследването демонстрира, че удоволствието от шопинга носи страст с бал 1,7, гледането на епизод от „ Игра на тронове” е оценено с бал 1,5, колкото дава и мач на обичания тим. Най-странното е, че целувка с колегата не е била засечена от датчиците, т.е. удоволствието от нея е оценено с 0, каквато оценка има урок по салса и вкусно ястие.

Само кръгче с влакче на ужасите носи повече страсти и наслаждение от шофирането на състезателен автомобил. Защо сексът не е взел участие в тестванията е различен въпрос?

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР