Компанията EK Water Blocks продължава да разширява гамата си от

...
Компанията EK Water Blocks продължава да разширява гамата си от
Коментари Харесай

Водният блок EK-FC GeForce GTX FE RGB е съвместим с над 130 модела графични карти

Компанията EK Water Blocks продължава да уголемява гамата си от водни блокове с цялостно покритие за графични адаптери. Словенският разработчик осведоми за дебюта на модела EK-FC GeForce GTX FE RGB, съчетаем с над 130 графични карти, като GeForce GTX 1060, GTX 1070, GTX 1080, GTX 1080 Ti, Titan X и Titan Xp, употребяващи печатни платки с референтен дизайн на Nvidia.



Основата на EK-FC GeForce GTX FE RGB, както и при множеството full-cover водни блокове, е създадена от никелирана мед и отстранява топлината от графичния процесор и чиповете с памет. Отделно, вътрешната страна на охладителя  разполага с масив от микроканали за по-ефективното изстудяване на GPU. Капакът на водния блок е направен от транспарантен акрил и е оборудван с LED RGB подсветка, която може да се ръководи от дънната платка.

Представеният воден блок е съчетаем с фитингите със общоприети размери G1/4, а комплекта включва всички нужни монтажни детайли и термопастата EK-TIM Ectotherm.



Закупуването на EK-FC GeForce GTX FE RGB е допустимо от официалния онлайн магазин на EK Water Blocks на цената от 130 евро.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР