Компанията е вложила определен замисъл в логото, който е подобен

...
Компанията е вложила определен замисъл в логото, който е подобен
Коментари Харесай

Xiaomi представи логотипа на HyperOS: кръг от квадратчета – малко странна, но логична идея

Компанията е вложила избран план в логото, който е сходен на задачата на самия фърмуер HyperOS – да сътвори една мощна екосистема.

Въпреки че фърмуерът HyperOS, който размени MIUI, бе показан преди няколко месеца и към този момент е разпратен до някои смарт телефони и други мобилни устройства, той имаше единствено стилизирано име и нямаше настрана лого. Но в този момент към този момент има – то бе публично показано от основния изпълнителен шеф на Xiaomi Лей Джун. Очевидно пълноценното оповестяване на логото ще стане на днешната презентация, на която се чака да бъде разгласен и първият електрически автомобил на китайската компания.

„ Моментът, в който на всеки човек му хрумва мисъл, е като раждането на Вселената с появяването на звездите. Емблемата на Xiaomi HyperOS изобразява „ изригването на галактиката “ като масив от точки, въртящи се към центъра. В тази матрица хората и устройствата са показани в жива форма, взаимодействат и се свързват във вселената на HyperOS. Отдаваме респект на същинската галактика и живота, като разрешаваме на всяка мисъл да тече свободно “.

Описанието на концепцията за логото може да наподобява объркващо, само че то става по-ясно с помощта на спомагателното известие на Лей Джун, в което той напомня главната концепция на HyperOS – да се сътвори единна и функционална екосистема за устройствата на компанията (този път той я показва в подтекста на бъдещото показване на автомобила – „ човек-автомобил-дом “). Това значи, че заоблените квадрати в логото на HyperOS могат да съставляват разнообразни взаимосвързани устройства, които се въртят в една обща „ вселена “ (екосистема).

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР