Компанията е топ работодател във Варна и продължава да разкрива

...
Компанията е топ работодател във Варна и продължава да разкрива
Коментари Харесай

Световния лидер в трансформацията на процеси Съдърланд празнува шест години присъствие в морската ни столица

Компанията е топ шеф във Варна и продължава да разкрива още нови работни благоприятни условия! Над 2200 са към този момент чиновниците на Съдърланд в цяла България.

 

“Като компания продължаваме да оценяваме високо капацитета на град Варна и към този момент шеста година развиваме сполучливо бизнеса си тук. Предлагаме гъвкави модели на работа, както от офиса ни, по този начин и от у дома за претенденти от всякаква възраст, владеещи непознати езици и проявяващи интерес към всеки от разнообразните ни планове в шест разнообразни промишлености. Именно това дава доста огромни благоприятни условия за всеки показал интерес за работа в компанията ни. Към момента за Съдърланд във Варна работят близо 300 чиновници, само че сме в непрекъснато търсене на стимулирани, надарени и изобретателни хора, които да се причислят към екипа ни и да станат част от развиването на дейностите ни в морската столица! “. Това показа изпълнителният шеф на Съдърланд за България господин Димитър Гълъбов.

Съдърланд отпразнува шест години наличие в морската ни столица с публично празненство. В допълнение на това, в края на деня се състоя обичайното за компанията „ Препоръчай другар “ събитие, където бяха добре пристигнали както чиновници на Съдърланд, по този начин и поданици на Варна в търсене на нова работа или с огромна мрежа от другари, които да предлагат. Присъстващите над 50 души на място имаха опция да се забавляват, да се срещнат с представители на компанията и да научат повече за кариерните благоприятни условия в Съдърланд и програмата „ Препоръчай другар “.

Това, което отличава Съдърланд като водещ шеф в града е, че предлага благоприятни условия за професионално развиване, съобразени с локалната среда и особеностите на локалния пазар на труда. Компанията предлага отлични условия на труд, както от офиса във Варна, ситуиран в отзивчивата централна локация Блек Сий Кaпитaл, по този начин и в режим работа от у дома. Във връзка с разширението на активността си, от компанията търсят да наемат хора от всевъзможни възрасти, владеещи немски, френски, италиански, португалски, испански, шведски, датски, норвежки, фински, холандски или фински език. Не се изисква предходен опит защото компанията дава образование при започване на работа.

С фокус върху потребностите и комфорта на своите чиновници, Съдърланд предлага и атрактивни обществени придобивки като в допълнение здравно обезпечаване, ваучери за храна, карти за спорт и понижения в разнообразни магазини и заведения, покриване на транспортни разноски и други От компанията споделят, че приоритет остават чиновниците и тяхното образование и развиване.

Съдърланд е международен водач в трансформацията на бизнес процеси с над 60 офиса в 20 страни и над 35 годишна история. От откриването си през 2008 година в България, компанията набъбна до повече от  2200 служители  в страната, които дават обслужване на клиенти от 8 разнообразни промишлености на 19 езика в офисите в трите града - София, Варна и Бургас и в режим работа от у дома. Компанията обслужва  23  световно известни марката, измежду които  Spotify, Hilton, Veritas  и  McAfee .

* публикация
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР