Компанията е лидер в сектора на услугите, осигуряващи сигурност и

...
Компанията е лидер в сектора на услугите, осигуряващи сигурност и
Коментари Харесай

Лидерът Global Securalliance избра охранителна фирма Делта Гард за свой надежден партньор в България


Компанията е водач в бранша на услугите, осигуряващи сигурност и отбрана на своите клиенти и сътрудници и има над 20 годишна история и опит в сферата

На 9-ти и 10-ти юни, в шато MARY CASTLE, Франция, бе извършена обща среща с водещите охранителни компании в света, членове на колоса GLOBAL SECURALLIANCE (GSA).

На състоялата се среща, на която ръководителите на охранителна компания Делта Гард  (DELTA GUARD LTD) бяха поканени, единомислещо бе взето решението Делта Гард да обслужва ползите на GSA (GLOBAL SECURALLIANCE) за България. 

GLOBAL SECURALLIANCE е интернационална организация, която съветва тематики свързани със сигурността на водещи международни марки като British American Tobacco, Nike, JD Sports, Ermenegildo Zegna и доста други международни водачи в бизнеса.

Делта Гард е от водещите компании на българския охраняем пазар и за своята 20 годишна история си е извоювала своето място като една от най-разпознаваемите и надеждни охранителни компании.



Мисията на Global Securalliance е да даде нa клиентите най-хубавите услуги за сигурност и сигурност на живота, налични на пазара през днешния ден. Организацията доставяме персонализирани, професионални решения в цяла Европа и отвън нея – демонстрирайки сърдечност, старание и професионализъм. В сътрудниците си Делата Гард, интернационалната конструкция припознава същите полезности и предпочитание за реализиране за отлични резултати и висока известност.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР