Компанията DJI представи обновена версия на на квадрокоптера Phantom 4

...
Компанията DJI представи обновена версия на на квадрокоптера Phantom 4
Коментари Харесай

Новият дрон DJI Phantom 4 Pro V2.0 е с 60% по-тих от предишния модел

Компанията DJI показа актуализирана версия на на квадрокоптера Phantom 4 Pro.
Новият дрон не се разграничава изключително доста от оригинала. Ето за какво, производителят не е оповестил ново потомство на професионалния дрон, а просто му е дал името Phantom 4 Pro V2.0 .



Главната разлика на безпилотния летателен уред DJI Phantom 4 Pro V2.0 от елементарния Phantom 4 Pro е преходът към по-съвременната технология за продан на данни OcuSync . С нейното потребление се понижава времето на задръжката и се усилва резолюцията на стриймваното видео. Другата значима специфичност на новия дрон е пониженият до 4 децибела звук при полета на дрона. Сега той шуми с 60% по-малко.

Останалите благоприятни условия на квадрокоптера са същите. Камерата разполага с 1-инчов CMOS фотосензор, който разрешава снимането на 4К видео при скорост 60 фрагмента в минута. Устройството е доста уместно за професионални фотоси и видеа, както и за картографски цели.

Дронът DJI Phantom 4 Pro V2.0 към този момент се продава в интернет магазините при цена $1499 . Версията с отдалечено, оборудвано с 5,5-инчов екран, коства $1799 .
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР