Компанията Digiarty предлага безплатно своя флагмански продукт VideoProc Converter, който

...
Компанията Digiarty предлага безплатно своя флагмански продукт VideoProc Converter, който
Коментари Харесай

Ограничена във времето оферта: изтеглете безплатно VideoProc Converter и друг полезен софтуер

Компанията Digiarty предлага гратис своя флагмански артикул VideoProc Converter, който отвън рамките на тази промоция се продава при цена $78,90. Предложението важи за стеснен интервал от време. С помощта на VideoProc Converter можете да обръщате видеа, аудио и DVD дискове към над 240 разнообразни формата, да компресирате огромните 4К видеоклипове, да изтегляте онлайн наличие, да записвате протичащото се на екрана, да правите бързо редактиране и така нататък Благодарение на неповторимата поддръжка на хардуерното ускоряване от страна на графичните процесори в компютърната система, VideoProc Converter икономисва ресурсите на централния процесор и обезпечава цели 47 пъти по-бърза обработка и кодиране/декодиране на видеа спрямо предлаганите други сходни решения.

Можете да вземете, като има версии за Windows и Mac. Предложението важи за стеснен интервал от време.
С какво може да ви помогне VideoProc Converter?

Съвсем лесна за потребление стратегия, предлагаща мощно медийно конвертиране

ви дава опция да обръщате всички типове клипове, без значение дали са изтеглени онлайн или са снимани с камери или имат и аудио пътечки, а може и да са DVD дискове. Програмата поддържа над 420 най-различни медийни формати и устройства, в това число MP4 HEVC/H.264, AVI, MOV, FLV, WMV, MKV, MP3, AAC, FLAC, OGG, iPhone, iPad, Android, Surface и така нататък Това значи, че можете да се сбогувате с проблемите със съвместимостта, да играете, да редактирате и по-свободно да споделяте вашите файлове. Промяната на нужния медиен формат във VideoProc Converter е напълно лесна – изберете нужните файлове за превръщане, изберете от менюто стремежи първоначален файл и кликнете върху Run.

Компресиране на огромни 4К видеа

В наши дни по-високата разграничителна дарба предлага доста по-детайлни изображения и клипове, само че размерите на файловете стават все по-големи. По този метод те заемат все по-голямо място на дисковете и може да стане невероятно тяхното шерване в YouTube, TikTok, Instagram или да ги изпратите на другар посредством WhatsApp с имейл или нещо друго. VideoProc Converter предлага няколко метода за смяна размера на клиповете, като да вземем за пример конвертиране от H.264 към HEVC, с което доста се понижава размера на файла, без да се компрометира качеството на видеото. Можете и да намалите разграничителната дарба и да измененията някои параметри, като да вземем за пример, честотата на фрагментите, ширината на честотната лента и така нататък Освен това, можете да изрежете ненужните фрагменти от клипа или да разделите видеата на няколко елементи.

Допълнителни безвъзмездни функционалности

Програмата VideoProc Converter може да се употребява освен като мощен видео/аудио/DVD конвертор, само че предлага и безвъзмездна функционалност за евакуиране , която дава опция за запис на аудио и плейлисти с автентично 4К/1080р качество от над 100 уеб страницата, като изтеглените видеа могат да бъдат гледани офлайн когато и да е. Освен това можете да се възползвате и от мощната функционалност за запис, с цел да записвате лични видеоклипове за персонална или професионална приложимост. Това може да бъде запис на протичащото се на екрана на вашия компютър, запис с уеб камера и още доста други.

 И най-после можете да употребявате вградения пакет с принадлежности , с цел да правите бързо и жестоко редактиране, изрязване, обединение, контролиране на скоростта, стабилизиране на трепкащо видео, унищожаване на фоновия звук и така нататък

  Поддръжка на хардуерно ускоряване благодарение на графичния процесор

VideoProc Converter работи доста добре със всички модерни компютри, само че е комфортен и при по-старите PC и при устройствата от по-нисък клас с помощта на употребяваната технология за хардуерно ускоряване на логаритмите благодарение на графичния процесор на компютърната система. Това дава опция за обработка на видеата с 47х по-висока скорост спрямо конкуренцията, като в това време натоварването на централния процесор не надвишава 2%. Без закъснение и без лагове.

Още в този момент можете да вземете, като по този метод можете да спестите $78,90
Още дарове в специфичното предложение на VideoProc
VideoProc Vlogger – безвъзмезден програмен продукт за редактиране с версии за Windows и Mac

Като част от тази доста специфична оферта можете да изтеглите и да употребявате VideoProc Vlogger – мощен, само че интуитивно разбираем програмен продукт за редактиране на видео за начинаещи. VideoProc Vlogger е по-различен от описания нагоре безвъзмезден програмен продукт за редактиране на видео. Той има огромен брой варианти за редакция, които включват освен изрязване, залепване, изрязване, завъртане и делене, само че и предлага десетки авансово настроени филтри с най-различни преходи и резултати. С негова помощ можете да вършиме страхотни и доста занимателни ускорени и забавени видеоклипове с използване на разнообразни резултати за смяна на скоростта. Освен това по един доста подсъзнателен метод можете да променяте цветовете, да редактирате аудиото и да го синхронизирате с видеото и фоновата музика, можете да добавяте лични звукови резултати и така нататък

 Подобно на другите професионални видео редактори, тази стратегия дава опция за редактиране кадър по кадър, да се прави наслагване на музикално осъществяване и други. Не не последно място, VideoProc Vlogger е изцяло безвъзмезден – без водни знаци, без ограничавания на функционалността и без скрити такси.

Научете повече за

И още, можете да се присъедините към календара с дарове за Великден, с цел да изтеглите още безвъзмезден програмен продукт, в това число iPhone Manager, PC Cleaner и Speed up Tool, както и програмата за архивиране на персоналния компютър. Освен това имате късмет да спечелите някоя от електронните карти на Amazon и Apple iPad.

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР