Компанията Clicks Technology представи калъф за iPhone 14/15 Pro с

...
Компанията Clicks Technology представи калъф за iPhone 14/15 Pro с
Коментари Харесай

Clicks Technology представи калъф за iPhone с вградена клавиатура в долната част

Компанията Clicks Technology показа калъф за iPhone 14/15 Pro с вградена клавиатура изцяло в стила на BlackBerry в долната част, който се назовава Clicks Creator Keyboard и коства 139 $.

Clicks е компания, учредена от Майкъл Фишър и Кевин Михалук (известни още като MrMobile и CrackBerry Kevin).

Калъфите на Clicks Creator Keyboard към този момент са налични за предварителна поръчка в два цветови разновидността.

The Verge изясни, че Clicks е съумяла да се откаже от опитите просто да имитира решението на BlackBerry и е предложила съвременна и по-сложна версия на калъфа с клавиатура за iOS.

Clicks не употребява Bluetooth и не разполага с батерия, а вместо това черпи сила непосредствено от смарт телефона ви. Според уеб страницата на Clicks калъфът поддържа бързото зареждане на iPhone 15 Pro в режим pass-through.

Авторът на плана Fisher загатва някои дефекти във видеото за случая. Най-очевидният от тях е размерът, който първоначално ще ви се стори много неуместен. Според него калъфът също по този начин няма вграден магнит, тъй че MagSafe аксесоарите, като зарядни устройства и портфейли, няма да залепват добре за него. Но безжичното зареждане въпреки всичко би трябвало да работи.

Екипът на плана към момента работи по съпътстващото мобилно приложение, което скоро ще бъде налично в App Store и „ с течение на времето ще донесе нови функционалности на клавиатурата “.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР