Компанията Beyond Meat Един е от големите в бранша на

...
Компанията Beyond Meat Един е от големите в бранша на
Коментари Харесай

Продажбите на лабораторно месо се закучиха

Компанията Beyond Meat Един е от огромните в сектора на растителното " месо ". Основана през 2009 година, тя разполага с заводи на няколко континента, надлежно владее и много пазари. Напоследък обаче компанията за различно месо има проблеми и тези проблеми се трансформират в проблем и за вложителите, оповестява CNN.

Beyond Meat регистрира понижено търсене на продуктите си, а в това време разноските ѝ се покачват. Естествено, това води до съществено терзание измежду вложителите и спад на цената на акциите.

На този декор компанията разгласи нова тактика, която включва прекосяване към " по-проста оперативна конструкция ", както и понижаване на разноските. Според спешния проект за 2024 година

би трябвало да се заложи главно на по-малко разходи и потребление на наличните средства.

Новата тактика се появява в миг, в който компанията регистрира чисти годишни доходи от $73,7 милиона, което е спад от близо съвсем 8% по отношение на предходния интервал.

Кризисният проект на Beyond Meat като че ли вдъхна известно доверие. Акциите на компанията тази седмица скочиха внезапно - с цели 70% след оповестяването на новината за понижаване на разноските, които би трябвало да се понижат с най-малко $70 милиона. Това би трябвало да разреши насочването на запаси към действия, които се считат за перспективни.

От Beyond Meat обаче имат и различен проблем.

От години има неодобрение против високите цени на продуктите им.

Сега изпълнителният шеф разгласи, че стартира " просторен разбор " и е подготвен за въвеждане на промени. Засега не е конкретизирано какви тъкмо и дали ще доведат до по-ниска цена на " месото ".

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР