Компанията беше отличена от Българска асоциация за управление на хора

...
Компанията беше отличена от Българска асоциация за управление на хора
Коментари Харесай

EVN България с отличие за най-добър проект в сферата на човешките ресурси

Компанията беше отличена от Българска асоциация за ръководство на хора в " Годишните HR награди " на асоциацията

EVN България завоюва първо място в категория „ Най-добър HR план на огромна компания " в петите „ Годишни HR награди ", проведени от Българска асоциация за ръководство на хора (БАУХ). Наградата беше връчена на гала в София на 11.01.2018 година

Отличието е присъдено за план " ПЕП - Програма за Ефективност и Постижения ". ПЕП е интернационално позната стратегия, която в EVN България беше въведена по новаторски метод, с което беше предизвикан ползата и извоювана поддръжката на всички сътрудници в компанията. ПЕП е ориентиран към повсеместен модел на държание: от личностно наличие пред сътрудниците и клиентите, до метод на работа и съдействие в екип; потребление на IT решения и умения за ръководство на напрежението. Въвеждането на програмата цели обезпечаване на положителна атмосфера на работа, повишение на ангажираността, добра организация и баланс на работното място.

EVN България е един от най-големите работодатели в България, осигуряващ претовареност на над 2200 български експерти и годишен стаж на десетки младежи. Конкурсът за годишните HR награди на БАУХ е влиятелна платформа за шерване и отличаване на новаторски и сполучливи практики, осъществени на национално равнище в България. Журито, оценяващо кандидатурите, е формирано от одобрени специалисти в региона на човешките запаси в страната.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР