Компанията Be quiet! съобщи за готовността си да пусне серията

...
Компанията Be quiet! съобщи за готовността си да пусне серията
Коментари Харесай

Be quiet! пуска новата серия захранвания Straight Power 11 със сертификат 80Plus Gold

Компанията Be quiet! заяви за готовността си да пусне серията зареждания Be quiet! Straight Power 11, които съчетават в себе си висока успеваемост и ниско равнище на генериран звук по време на работа. Компанията оповестява, че с стартирането на новите артикули ще се занимава FSP.

Устройствата ще зарадват потребителите с потреблението на качествените кондензатори Nichicon и Chemi-Con с температура на размразяване 105 °C, а за възстановяване на показателя за непоклатимост е приложена обновената топология LLC + SR + DC/DC. Специалното оформление е изключило съществуването на кабели, вследствие на което връзката сред съставените елементи е станала по-кратка и има по-малко разстройства. Липсата на индукция от кабелите пък усъвършенства качеството на сигнала.



Производителят твърди, че показателят за енергийна успеваемост на Be quiet! Straight Power 11 дава отговор на стандарта 80Plus Gold, а също са планувани и системите за отбрана OCP, OVP, UVP, OPP, OTP и SCP. За изстудяване на детайлите в зарежданията е употребен 135-мм фирмен вентилатор SilentWings 3 въз основата на хидродинамичен лагер. Методът на свързване на кабелите е изцяло модулен.

На пазара ще се оферират модели с номинални мощности от 450, 550, 650, 750, 850 и 1000 Вата. Срокът на гаранционното обслужване е 5 години, а началото на продажбите е 16 януари 2018 година.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР