Компанията ASUSTeK Computer се присъедини към производителите на дънни платки,

...
Компанията ASUSTeK Computer се присъедини към производителите на дънни платки,
Коментари Харесай

Дъната на ASUS са готови за излизането на процесорите Intel Coffee Lake Refresh

Компанията ASUSTeK Computer се причисли към производителите на дънни платки, осигуряващи съгласуемост на своите устройства, основани на чипсетите Intel 3000, с идните процесори Coffee Lake Refresh. Популярният тайвански производител разгласява и лист с дънните платки и UEFI фърмуерите, осигуряващи поддръжката на новите процесори. Да си напомним, че първи в това отношение бяха MSI и Gigabyte.

Над 60 дънни платки на ASUS, употребяващи чипсетите H310, B360, H370, Q370 и Z370, поддържат процесорите Intel Core от серия 9000. Притежателите на тези дъна още в този момент могат да актуализират своите фърмуери до настоящата версия.



Да си напомним, че в новото потомство всеобщи десктоп процесори на Intel ще се появят 8-ядрени модели. Новите процесори ще могат да се употребяват със в този момент настоящите дънни платки, без да се постанова закупуването на нови. Въпреки това, дружно с новите процесори Intel ще показа на пазара и чипсета Intel Z390, който не се разграничава изключително доста от настоящия Intel Z370. Да не забравяме, че по-новите дъна ще предложат по-добри зареждания на чиповете. Това ще даде опция за доста по-добър овърклок на процесорите Intel 9000.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР